2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش 

بعدش می‌خوابه 

فعلا اضطراب داره 

منم اوایلش همین فکرو میکردم 

الان دیگه راحت می‌خوابه 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

من کلا نگرفتم چون اکثر بچه ها توش نمیخوابن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نگران نباش بعدش می‌خوابه فعلا اضطراب داره منم اوایلش همین فکرو میکردم الان دیگه راحت می‌خوابه

از چند ماهگی؟پسر من سه ماهش داره تموم میشه

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

بستگی به بچه داره

خواهر من نوزاد بود دوتا داشت یکی تو هال یکی تو اتاق 

همش اون تو بود

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

برای بچهام بدرد نخورترین کالسکه و شیشه شیر بود.

کالسکه اصلا بدرد منم نمیخوره چون همه جا با ماشین میرم با بچه کوچیک هم نمیشه زیاد بازار گردی کرد 

بستگی به بچه دارهخواهر من نوزاد بود دوتا داشت یکی تو هال یکی تو اتاق همش اون تو بود

اره منم بچه اولم همین بود دومی اصلا خوشش نمیاد