2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 36 پست
پریود ام نامنظمی تنبلی دارم گلم

پس میخای وایستا یکم بگذره.

ی چی بگم ی کاربری میگفت من توی عمرم اصلا پریود نشدم ولی دوتا پسر سالم داشت ک بدون دردسر و طبیعی باردار شده بود.

خاهر خودم بدون مشکل پسرشو باردار شد.بعد زایمانش متوجه شد تنبلی تخمدان داره البته خفیف.

امیدت ب خدا باشه🌹

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
آره دکتر بده که بهتره من دکتر داد بهم داروهای دیگم هست ولی کلا این داروها آزاد ،آزادم بری بگی فلان چ ...

آها اوکی مرسی عزیز

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس میخای وایستا یکم بگذره.ی چی بگم ی کاربری میگفت من توی عمرم اصلا پریود نشدم ولی دوتا پسر سالم داشت ...

آره واقعا انشالله که خدا بخاد

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

تاپیک قفل شد دیدم درگیر شدی با اون کاربر فقط کارت زخم زدن منم زخم زدی الهی تو حسرت بچه بسوزی تا اخر ...

ببین میخای بخونی میخای نخون اهمیتی نداره زر زدی جوابتو میدم!

اولا که شکر خدا من حامله‌م..به دعای گربه سیاهه بارون نمیبارع 

دوماً می‌دونستی نفرین اول از همه دامن خودتو میگیره؟

سوما حرف درست زدم و پاش میمونم به تو هم هیچ زخمی نزدم خودتو ننداز وسط! با اون کاربر بودم تا ابد هم پای حرف حقی که زدم می‌مونم اوکی؟ پدرو مادر دشمن آدم هم باشند کاااافر هم باشن به حرمت اون۹ماه حاملگی و دوسال که شیر دادن و تر و خشکمون کردن احترامشون واجبه. اصلا احترام تو سرمون بخوره ولی نفرین هم شایسته‌شون نیست که می‌گفت ایشالا بسوزه و فلان... حالام بدو پی کارت بسلامت

تاپیک قفل شد دیدم درگیر شدی با اون کاربر فقط کارت زخم زدن منم زخم زدی الهی تو حسرت بچه بسوزی تا اخر ...

درضمن اخلاقتو درست کن تو و اون کاربری که من بهش تلنگر زدم و اسمش رو هم گذاشتی زخم من خیلی دیدم که رابه‌را همه رو نفرین می‌کنین! زیاد خوشحال نباش چون هرچی که با بخوای اول از همه سر خودت و زندگیت میاد از بچگی متنفر بودم از آدمای نقو نقو و نفرین کن! که همه عالم و آدم رو مقصر میدونن و خودشون رو خوب! و بسیار غرغرو... متاسفم اما به خودت برس وگرنه خیلی زود یا میمیری یا افسردگی شدید میگیری با این روحیاتت برات دعا میکنم خوب بشی دست خودت نیست دیگه..