2777
2789

من مادرم رو ۱۷ سالگی از دست دادم خواهرم ندارم یه برادر معتاد دارم ویه پدر که همش زد تو سرم که موندی رو دستم ۳۷ سالم مجرد یه زن بابا افلیطه خاله هام ناتنی هستن وبا مادرم دشمن بودن بعد فوتشم محلم ندادن عمه هم یدونه دارم لنگه بابام بی عاطفه دختر عموهام تو روم خوبن پشتم دشمن نگاه که میکنم میبینم هیچکس رو ندارم شبیه شخصیت کارتون هایی که نگاه میکردم شدم جودی ابوت تو بابا لنگ دراز ،حنا دختری در مزرعه،کوزت باز اونا زیبایی داشتن یکی اومد گرفتشون منو هیچکس نخواست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیندرلا نباش اگه کسی انتخابت نمیکنه تبدیل به کسی به شو که تو انتخابشون میکنی

چجوری اخه الان یه سال بیشتر بیکارم باورت انقدر دنبال کار گشتم انقدر گریه کردم ولی نشد

لیسانس علوم تربیتی دارم غیر انتفاعی زیر ۳۰ سال میخواد حقوقشم کمه اکثرا سابقه کار میخوان قبلا منشی بو ...

طلایی داری بفروشی خیاطی یاد بگیری یا آرایشگری باز خیاطی بهتره تو خونتی برات پارچه میارن پولشم از کارمندی بیشتره ولی اکه کار دولتی میخوای برو برای جاهای دیگه نگاه کن آزمون استخدامی برای رشتت میخوان