2777
2789
عنوان

عزیزای مبتلا به وسواس بیماری

77 بازدید | 15 پست

قبلا دو سه ماه رو یچیز فوکوس بودم آزمایش اوکی بود ول میکردم

جدیدا گیر دادم به الزایمر و با وجود  ار آی نرمال باز مضطرب میشم همش کل روز تنها کارم گیر دادن به خانواده و چک کردنشون

یعنی فراموشی هایی رو میفهمم و تپق کلمات که خودم باورم‌نمیشه چقدر گیر دادم تا فهمیدم

یا مثلا اگه تو یه مهمونی موقع گفتن یچیز من رفته باشم بخوایم بعد خانواده بگن بودی گفت؟ شر رو میزارم که چرا حواست نبود رفتم بخوابم

چیکار می‌کنید شما با وسواس

من راجع به خانوادم شده بیشتر 

خودم کمتر

عه این واقعا اسم داره؟من وسواس بیماریهای روانی دارم ولی خب دیگه حواسم هست جدیدا هر اسمی بخوام رو خود ...

اره یه شاخه از وسوسه

باورت میشه همین الان از ترس الزایمد بدنم عرق کرده و سرده🫥👺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وسواس بیماری دارم من درباره خودم هست 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

منم وسواس بیماری دارم من درباره خودم هست

من دو سه سال اول اینطوری بود

بعد واسه بقیه شد

از ۱۶ سالگی تا الان که ۲۰ سالمه ۵ ساله مبتلا و واقعا خستم

یه دوره ای خوب شد و برگشت دوباره

من دو سه سال اول اینطوری بودبعد واسه بقیه شداز ۱۶ سالگی تا الان که ۲۰ سالمه ۵ ساله مبتلا و واقعا خست ...

برای خودم اینطوریم. دارم دیونه میشم. خدا نکنه یه جام درد بگیره تا جنون میرم.   دارو نداره؟

برای خودم اینطوریم. دارم دیونه میشم. خدا نکنه یه جام درد بگیره تا جنون میرم. دارو نداره؟

چرا من یه مدت میخوردم بعد قطع کردم خودسر دیگه واقعا ببخشیدا ولی ریده شد

الان باید مجدد شروع کنم ولی بدنم شوک شده همش علائم گوارشی میده

۱۹ سالمه چهار ماه دارم عذاب میکشم همش احساس تپش قلب میکنم همش فکر میکنم قلبم تند میزنه دائم دستم رو قلبمه و واقعاً تند میزنه هر کار میکنم خوب نمیشه هر دفعه یه مریضی دارم با فکرش همه علامت ها رو دارم خسته شدم از زندگی دارم عقب می افتم نمی‌دونم چکار کنم 

من دو سه سال اول اینطوری بودبعد واسه بقیه شداز ۱۶ سالگی تا الان که ۲۰ سالمه ۵ ساله مبتلا و واقعا خست ...

من ۲۲ سالمه یازده ساله دارم هربار به نوعی دارم وسواس و وسواس بیماری هم چندساله

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

۱۹ سالمه چهار ماه دارم عذاب میکشم همش احساس تپش قلب میکنم همش فکر میکنم قلبم تند میزنه دائم دستم رو ...

برو دکتر لطفا 

اگه مرتب مشاور بری یا قرص بخوری خوب میشی

من بدون مشورت قطع کردم اینجور شدم