2777
2789
عنوان

راهی نیست که دوسم داشته باشه

106 بازدید | 16 پست

تقریبا یه ساله درگیرشم. این بین فقط قهر و آشتی بود البته بگم که صرفا دوستمه. گفته که دوسم نداره ولی من جدی تنها کسی بودم که اینهمه دوسش داشت برعکس تموم کسایی که بهش آسیب رسوندن...من خودم بی سیاستم و حسمو مستقیم گفتم بهش و تجربه خاصی نداشتم تو این مورد چون بار اولمه و فکر کنم خودم خراب کردم. ولی جدی هیچ‌جوره نمیشه کاریش کرد؟ واقعا دوسش دارم با تموم بدیایی که بهم کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر در نگه داشتنش سیاست نداشته باشی با سیاست هامیلن میبرندش،  اگر نداری یادش بگیر بی سیاست و ساده بودن و همه حرفها و احساسات و افکارت رو ب زبون بیاری  یه امتیاز خیلی منفیه

چطور😂خب بهش الهام نمیشد که دوسش دارم خواهر

الهام نمي شد اما مي تونستي به جاي اعتراف كاري كني اون بياد سمتت . اكثر مردها رو بايد با سياست به دست بياري جوري كه نفهمن چطور عاشق شدن بهشون اعتراف كني خود رو مي گيرن و وارد رابطه نمي شن اگه بشن هم بلايي سرت مياد خودت فرار مي كني

یعنی رد کرد؟ یا جواب خاصی نداد بلاتکلیف نگه داشت؟

به نظرم یکم فاصله بگیر اگه بخواد باید تصمیمشو بگیره بیاد 

اگه نخواد هم که ادامه ندی بهتر نیست؟ نمیدونم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یعنی رد کرد؟ یا جواب خاصی نداد بلاتکلیف نگه داشت؟به نظرم یکم فاصله بگیر اگه بخواد باید تصمیمشو بگیره ...

ببین خیلی عجیب غریب بود داستانش میترسم شناسایی شم توضیح بدم ولی خب میگم😂 من اول گفتم و انگار خودشم راغب بود و اومد گفت متقابله و این حرفا و سر یه قضیه مسخره ای چند ماه قهر بودیم. بعد برگشت حرف زدیم و الان من اصلا هیچی راجع به حسم بهش نگفتم ولی به دوستاش گفته ک حسی نداره...نمبدونم چیه قضیه ولی اره. جدی بدون اون دارم نمیتونم

ببین خیلی عجیب غریب بود داستانش میترسم شناسایی شم توضیح بدم ولی خب میگم😂 من اول گفتم و انگار خودشم ...

نمیدونم من تو شرایط مشابه بودم طرف اولش خودشم ابراز علاقه کرد بعد یهو اومد گفت نه همون دوست معمولی بمونیم بعد یه روز خوب بود لاس میزد یه روز ضدحال بود میگفت تو جای خواهرمی🤦‍♀️

من کارم اشتباه بود که هی موندم سعی کردم درستش کنم اگه فاصله میگرفتم اونم میرید که دارم میرن تصمیم خودشو می‌گرفت میخواست میومد نمی‌خواست هم زودتر تموم میشد من اینقدر آسیب نمیدم هی اعتماد به نفس و عزت نفسم له نمیشد همش به خاطر حرف‌ها و رفتارهاش ناراحت نبودم 

حس کردم واسه شما هم اینجوریه اگه اینجوریه راه منو نرو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نمیدونم من تو شرایط مشابه بودم طرف اولش خودشم ابراز علاقه کرد بعد یهو اومد گفت نه همون دوست معمولی ب ...

مثل خودتم. اخه نمیتونم فراموشش کنم. تو همههه ادما دنبال اونم ولی هیچکی مثل اون نیست نمیدونم چمه

مثل خودتم. اخه نمیتونم فراموشش کنم. تو همههه ادما دنبال اونم ولی هیچکی مثل اون نیست نمیدونم چمه

من ۱۰ ماه ادامه دادم اونقدر اذیت شدم اونقدر آسیب دیدم هیچی هم درست نشد

رابطه‌ی دوطرفه رو اگه طرف مقابل نخواد باهات باشه نمیتونی تنهایی کاری کنی

پس همون بهتر که خودتو تو شرایطی نذاری که آسیب ببینی