2777
2789

تورخدا اگه متخصص نازایی خیلی عالی تو تهران یا اطراف تهران یا هرجایی میشناسید بهم معرفی کنید خیلی لازم دارم😔

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانوم تو لردگان داروی گیاهی میداد به نابارورا ولی من اسمشو نمیدونم اما تعریفشو شنیدم..لردگان یه شهرستان توی چهارمحاله که جای بزرگی نیست تاپیک بزنین لردگانیا بیان درموردش بپرسین...متخصص رو نمیدونم عزیزم

دکتراش خوبه ؟من مشکلم خیلی جدیه 😭😔

اره فک کنم هزینه ای خیلیم برات کمتر در بیاد نگران نباش برو هر کی رفته جواب گرفته منتها شلوغیش از مطب خصوصی بیشتره باز هزینه های خودشو داره باید حوصله ب خرج بدی خستگی داره من یکی از نزدیکام رفته با خیال راحت بهت میگم برو اخلاقم ندارن کارمنداش 

سختیاشم میگم ک وسط کار خیلی غصه نخوری ب نتیجه فکر کنی انشاالله ک مشکلت حل بشه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

برو حرم امام رضا ازش بخواه مطمئنم بهت میده

دعا کن برام خواهر دعا کن بتونم حرمش از بخوام از اینجام ازش میخوام دعا کن بتونم برم از پیش دکتر اومدم حالم خیلی بده😭

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
اره فک کنم هزینه ای خیلیم برات کمتر در بیاد نگران نباش برو هر کی رفته جواب گرفته منتها شلوغیش از مطب ...

باشه میرم تحمل میکنم دعا کن بچه دابشم کلی دعات میکنم 

واقعا نیاز به دعا و معجزه دارم فقط معجزه😔