2777
2789

اینکه چه تغییری تو روند خواندن ایجاد کردید 

کجا درس خوندید

چطور درس خوندید

چطور با کنایه و زخم زبونا کنار اومدید و...

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

از حرف مردم که واقعا خسته شدم 

ولی روندم خیلی تغییر کرد مستمر درس می‌خوندم 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حرف مردم که واقعا خسته شدم ولی روندم خیلی تغییر کرد مستمر درس می‌خوندم

رسیدی به چیزی میخواستی؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

رسیدی به چیزی میخواستی؟

ترازم بهتر شد امسال پشت بودم نمی‌دونم میشه یا نه فکر نکنم بشه ولی بهتر سد

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ترازم بهتر شد امسال پشت بودم نمی‌دونم میشه یا نه فکر نکنم بشه ولی بهتر سد

امید داشته باش

هدفت چیه؟

خودم پشت کنکوری نبودمولی یه پشت کنکوری که به مشکلات فائق میاد تو زندگی خیلی جلو میوفته و راه برخورد ...

من امسال تازه دوازدهم بودم و اولین کنکورم بود 

میخوام به احتمال خیلی زیاد پشت بمونم 

ولی فکر نمیکنم پشت موندن اینقدر خوب باشه ها!! قدر چیا بدونیم؟! طرفی که میخواد پشت بمونه باید اعصاب فولادین داشته داشته تا توان مواجه شدن به هر مشکلی را داشته باشه 

به قولی باید کفش فولادین بپوشه ...

کسی که تو هدفش شکست خورده و بقیه ام هی نمک میپاشن رو زخمش از نظرم اصلا جالب نیس!.

من امسال تازه دوازدهم بودم و اولین کنکورم بود میخوام به احتمال خیلی زیاد پشت بمونم ولی فکر نمیکنم پش ...

از یه دیدگاه مردم معمولی آره خب موفق نشدی پشت کنکوری موندی و.....

ولی از یه سطح بالاتر تو زندگی ۱۰۰۰ بار از این صبرها و استقامت ها پیش میاد که خیلی خیلی مهمتر از کنکوره

اینجا کنکور مثل یه رزمایش میمونه که اگه ازش موفق خارج بشی تو یه چیزی برای ادامه زندگیت به دست میاری که اونایی که دفعه اول قبول شدن به دست نمیارن

از یه دیدگاه مردم معمولی آره خب موفق نشدی پشت کنکوری موندی و.....ولی از یه سطح بالاتر تو زندگی ۱۰۰۰ ...

موافقم دقیقا همینه خودم‌تجربش کردم

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

از یه دیدگاه مردم معمولی آره خب موفق نشدی پشت کنکوری موندی و.....ولی از یه سطح بالاتر تو زندگی ۱۰۰۰ ...

من اگه پشت کنکور بمونم چی بدست میارم؟

جز یه روان داغون و عصبی و ..

من اگه پشت کنکور بمونم چی بدست میارم؟جز یه روان داغون و عصبی و ..

نه اینطور نیس

من دو سال پشتم 

خیلی صبور تر شدم منطقی تر شدم ک مهم تر از همس

قبلا صرفا احساسی عمل میکردم 

رابطم با خانوادم خیلییی بهتر شد 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

نه اینطور نیسمن دو سال پشتم خیلی صبور تر شدم منطقی تر شدم ک مهم تر از همسقبلا صرفا احساسی عمل میکردم ...

جدی؟ چه جالب!

کجا درس میخوندی این دوسال؟ خونه یا کتابخونه؟

اگه صبر و تلاشت باهم باشه علاوه بر نتیجهیه روح قوی و یه اراده پولادین به دست میاری

چی بگم...

نگرانی من زیاد بابت خودم نیست

مادرم از پشت کنکور موندن من فوبیا داره، نمیدونم از حرف مردن میترسه از اینکه من از بقیه دوستام عقب بمونم یا اینکه روحیه مو ببازم! 

خیلی میترسم از این بابت

خودم میخوام بعد کنکور تیر ماه برم پیش مشاور تا با مادرم صحبت کنه قانع شه 

بعدم برم کتابخونه نزدیک خونه مون این یه سال درس بخونم و دوباره شانس ما امتحان کنم

چی بگم...نگرانی من زیاد بابت خودم نیستمادرم از پشت کنکور موندن من فوبیا داره، نمیدونم از حرف مردن می ...

استادمون داستان یکی رو تعریف کرد که بعد فارق التحصیلی رفت سر کار و خوب پول در می‌آورد ولی استاد ما نرفت و.... خلاصه بعد چند سال جایگاه استادمون ۱۰ برابر اون بهتر بود

خلاصه خواستم بگم دنیا خطی نیس یه سال زودتر به معنای یه سال جلوتر نیست

هر وقت این رو با جون و دل حس کردی و تلاشت هم کردی هرجایی باشی از بقیه ۱۰ هیچ جلوتری

و از دیدگاه بالاتر دیگه که بهش برسی اصلا نیازی به مقایسه نمیبینی و از زندگیت لذت میبری

فقط با توکل به خدا و توسل به اهل بیت