2777
2789
عنوان

اونایی که جداشدید میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 49 پست
اگ شوهرت خودش خوبه تلاشتو بکن

خودشم دیگه خوب نیست یهو عوض شد ولی نمیاد طلاقم بده خلاصم کنه همه حساباشو انتقال داده ماشینشو کرده بنام کسی دیگه منتظره برم اقدام کنم. دستو پام نمیکشه میگم اینهمه دوست داشتنت چی بود میگه دروغ گفتم بهت ... قلبم شکسته ازش

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم دیگه خوب نیست یهو عوض شد ولی نمیاد طلاقم بده خلاصم کنه همه حساباشو انتقال داده ماشینشو کرده بن ...

چی بگم جدا نشی بهتره سخته بدون مهریه جدا شدن

خونه پدر مادر نمیدونم اگ خیلی داری عذاب میکشی جداشو

چی بگم جدا نشی بهتره سخته بدون مهریه جدا شدنخونه پدر مادر نمیدونم اگ خیلی داری عذاب میکشی جداشو

نمیاد خونه اصلا هیچ خرجی هم نداده خونه خانواده ام بد نیست اما آدم خونه خودشو دوس داره ... خیلی دلم گرفته مجبورم کرده جدا شم چون داره منو تحت فشار میذاره

ولی به امید ازدواج مجدد جدا نشو .به خاطر راحتیت جدا شو البته اگه درست شدنی نیست

همون دیگه فکر ازدواج مجدد داغونم میکنه اذیت میشم نمیتونم بفهمم چرا اینجوری شده؟ من آدم راحتی ام نیستم ک مطلقه باسم افسرده میشم داغون میشم میترسممم

همون دیگه فکر ازدواج مجدد داغونم میکنه اذیت میشم نمیتونم بفهمم چرا اینجوری شده؟ من آدم راحتی ام نیست ...

ازدواج مجدد ممکنه باشه ممکنه اصلا نباشه .فکراتو خوب بکن .منم خیلی اتفاقی شدبرام

چون وابسته ای ... من ۳۴جدا شدم .۳۸تمام بود ازدواج مجدد کردم . خیلی هم تو ۴سال سختی کشیدم ولی پشیمون ...

شوهر من خیلی خوب بود فقط از اول خرجی نمیداد برا خونه خرید میکرد کنار اومده بودم محبت داشت ولی مشکل خانواده اشن قبول نمیکنه الانم رفته نمیاد و میگه وسایلات جمع کن برو!!! آخه کجا برم

ازدواج مجدد ممکنه باشه ممکنه اصلا نباشه .فکراتو خوب بکن .منم خیلی اتفاقی شدبرام

فکرامو کردم اون برگرده خونه من مشکلی ندارم هرچی هست . فقط یه زن میتونه زندگی ای رو بخاد که تموم شده . 

شوهر من خیلی خوب بود فقط از اول خرجی نمیداد برا خونه خرید میکرد کنار اومده بودم محبت داشت ولی مشکل خ ...

برو مشاور درستش کن . من اگه جدا شدم چون کلکسیونی از مشکلات بود . قاچاقچی .زن باز . دروغگو . ولگرد  ...