2777
2789
عنوان

اونایی که جداشدید میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 49 پست
ازدواج مجدد ممکنه باشه ممکنه اصلا نباشه .فکراتو خوب بکن .منم خیلی اتفاقی شدبرام

عزیزم اگه نرم جدا شم تا ابد همینجور بشینم چی نیشه خب بازم تنهام که

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

بابا چرا همه اینجا میگن جداشو همینه طلاق زیاد شده کاش یکم صبور باشید قدیما بیشتر درد میکشیدن سریع طل ...

عزیزم چکار کنیم شوهرم برنمیگرده خونه حرفای خاله زنک مادرشو میزنه سر هیچ و پوچ و مزخرفات میگه برو جداشو حتی خودشم نمیخاد طلاقم بده نیگه میحام اذیتت کنم چکار کنم چقد صبورب کنن ۶و۷ ماهه وضعمم همینه !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دوستش داری وایستا برای زندگیت و کسی دوست داری بجنگ اگر بچه داری باز فرصت بده شاید تغییر کرد اما ...

پس دیگه بیچاره شدم یه سلول از بدنم راضی به جدایی نیست ولی وقتی شوهرم خونه نمیاد چکار کنم

پس دیگه بیچاره شدم یه سلول از بدنم راضی به جدایی نیست ولی وقتی شوهرم خونه نمیاد چکار کنم

مشاوره خانواده و ازدواج رفتی؟

اگر نرفتی برو

اگر فرد خوبی انتخاب کنی قطعا کمک می‌کنه بهتون

برو مشاور درستش کن . من اگه جدا شدم چون کلکسیونی از مشکلات بود . قاچاقچی .زن باز . دروغگو . ولگرد . ...

اون بمن میگع دروغگو ... نمیدونم چرا!!!! میگه فلان روز پول داشتی از من پنهان کردی ... خودش خدای دروغ و پنهان کاریه ولی باز من کاری ندارم بروش نمیارم. نه جفتمون اهل خیانت و... نیستیم گرچه اون بمن گفت افتادم دنبال زن گرفتن! ولی بلوف زده میدونم ...  در کل دوسش دارم ولی اون دیگه بامن کاری نداره بدون اینکه طلاقم بده رفته

مشاوره خانواده و ازدواج رفتی؟اگر نرفتی برواگر فرد خوبی انتخاب کنی قطعا کمک می‌کنه بهتون

نمیاد .من هزینه اشو ندارم 

مشاوره خانواده و ازدواج رفتی؟اگر نرفتی برواگر فرد خوبی انتخاب کنی قطعا کمک می‌کنه بهتون

بعد ادن نمیخاد مقاومت میکنه بیاد پیش مساور 

موندنت در اون زندگی سمی ناآرامش اگ یک دلیل داشت میگفتم نه بمونید رهایی ندین شما تعلق نداری به اون زندگی ترس تون هم بی مورد هست خودتون به زور موندی در اون زندگی ک تعلق نداره بهتون  عذاب ساختی واسه خودت رهایی بده 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

موندنت در اون زندگی سمی ناآرامش اگ یک دلیل داشت میگفتم نه بمونید رهایی ندین شما تعلق نداری به اون زن ...

من مرد نیستم تزین زندگی دربیام برم سراغ یکی دیگه میترسم از تنهایی من نمیتونم تنها زندگی کنم کاش شوهرم مرده بود حداقل میگفتم اسم مطلقه روم نیس

من مرد نیستم تزین زندگی دربیام برم سراغ یکی دیگه میترسم از تنهایی من نمیتونم تنها زندگی کنم کاش شوهر ...

سراغ یکی دیگه چیه!! میری دنبال زندگی آرامش ها با ملاک ها اختیار بودن هات در زندگی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میتونم.بپرسم چرا جدا شدید؟بعدش سخت بود؟

والا از دوران عقد بهم خیانت میکرد ولی خب بخشیدم که توی زندگی با هر پیر و جوون بهم خیانت کرد که دیگه عاشق یه زن متاهل شد و جدا شدیم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

میشه بپرسم مشکلتون چی بود؟ چرا ازدواج نکردی مجدد؟؟

خیانت میکرد . بیکار بود همیشه ، بهترین کارو واسش جور کردیم دولتی عالی گند زد تو کارش ،اخراجش کردن،خب خدا رو شکر موردهای خوبی اومدن خواستگاریم ولی من ترسیدم و هم اینکه بچه دارم نخواستم عجله کنم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

سراغ یکی دیگه چیه!! میری دنبال زندگی آرامش ها با ملاک ها اختیار بودن هات در زندگی

میترسم تنها بمونم من دوست دارم کنارم کسی باشه

خیانت میکرد . بیکار بود همیشه ، بهترین کارو واسش جور کردیم دولتی عالی گند زد تو کارش ،اخراجش کردن،خب ...

خیانت بده ولی شوهرمن خیانت نمیکرد خانواده اش از اول با من مشکل داشتن