2777
2789

ما قصدمون ازدواجه

پریشب دلمو شکوند بش گفتم کجایی باکی بیرونی عزیزم با لحن تند گفت حالا هی تو ام بپرس با کی ای ( انتظار داشتم یک پیام بده عزیزم ببخشید بابت لحن تندم)، باز تا دو نصف شب موندم بیدار که باهاش حرف بزنم   تو چت نموند  رفت اینستا کلیپ دید بعد حتا دید دلخور شدم گفت ببخشید شب بخیر ولی انتظار داشتم قربون صدقه بره از دلم دربیاره( قربون چشاتشم ببخشید امشب ناراحتت کردم یه شب دیگه حرف می‌زنیم) ،بعد باز ذیروز از صب تا غروب نتونستم بیام تو گوشی غروب زنگ زد نتونستم جواب بدم آخرشبم زنگ زدم بش حتا نپرسید کجا بودی امروز نبودی بعد پیامم نداد بپرسه چرا نبودی نگران شدم ( انتظار داشتم پیام میداد چرا نبودی نگرانتم کجا بودی )

الان من با لحن تند حرفامو زدم همه حرفامو ، چطور از دلش درارم چطور بگم 

مردا مثل ما نیستن این جور که تو میخوای اون نیست دیگه زیاد تماس تلفن وچت واینا نباش  هفته ای یه بار همو ببینین خوبه کل روابط به خاطر اینکه دخترا خود سر شدن ودر واقع بی حرمتی میکنن خراب میشه زن باید محفوظ به حیا باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا مثل ما نیستن این جور که تو میخوای اون نیست دیگه زیاد تماس تلفن وچت واینا نباش هفته ای یه بار ه ...

من بی حرمتی نکردم فقط بی احترامی هایی که بم کرده بود مثل مثلاً گفته بود مامانتو نیاز جنسیشو خودم برطرف میکنم / یا گفته بود از زنای سن بالا خوشم میاد / یا گفته بود به رفیقام گفتم غیر تو با یکی دیگ ام هستم ولی منو تو جمع رفیقاش برده بود پس لزومی نداشت بگه / یا پیام دادم ایسگاش بگیرم پا داد / اینارو متاسفانه دیروز که بحثمون شد زدم تو روش ک تو اینجوریه رفتارات اصلاح کن و اینا 

یا گفتم من خر یک تنه دارم تلاش میکنم گرم کنم این رابطرو یک روز من نبودم نگا چجور سرد شدیم 

همین

من بی حرمتی نکردم فقط بی احترامی هایی که بم کرده بود مثل مثلاً گفته بود مامانتو نیاز جنسیشو خودم برط ...

از نظر من کنسلش کن فعلا سرگرمیشی چون اگه ناموس سرش میشد مادرت رو به چشم مادر خودش میدید بی سرو صدا تمومش کن

از نظر من کنسلش کن فعلا سرگرمیشی چون اگه ناموس سرش میشد مادرت رو به چشم مادر خودش میدید بی سرو صدا ت ...

بش گفتم گفت من یک بار بی  احترامی کردم کلی ام عذر خواهی کردم و اگر گفتم این سنین خوشم میاد شوخی کردم 

و این صحبتا 

البته پریودم هستم که سریع بش گیر دادم و بحثمون شد🙃🙃🙃🙃🙃