چند سال پیش روز مرد تصمیم گرفتم برای شوهرم یک پکیج از لوازم بهداشتی مردانه جور کنم. هر کدومش رو کلی وقت گذاشتم و دونه دونه خریدم. اونقدر زمان گذاشتم که مارکهاش ست بشه که نگووووو
ولی وقتی اینو به شوهرم دادم اصلا بهش نگفتم که برای جور کردن اینها چقدر وقت گذاشتم.
چند وقت بعد خونه مادرشوهرم بودیم و حرف پیش اومد با خواهر شوهرم و شوهرم در مورد روز مردی که گذشت
شوهرم نه برداشت نه گذاشت گفت فلانی برام ژیلت خرید. خواهر شوهرم هم بادی به غبغب انداخت و گفت نه بابا من واسه شوهرم کفش فلان خریدم.
من خیلی ناراحت شدم و بعدش به شوهرم گفتم تنها چیزی که توی اون همه لوازم بهداشتی نبود ژیلت بود. آخه چرا هدیه منو کم ارزش کردی. خندید و گفت به خدا من یادم نبود چی خریدی فکر کردم ژیلت هم بوده. راس میگی بد گفتم.
از اونجا تصمیم گرفتم هر زحمتی که میکشم ، هر وقتی که براش میزارم براش توضیح بدم. اینجوری شاید فکر کنه دارم منت سرش میزارم ولی حداقل میدونه که کاری که براش کردم پشتش زحمت بوده و براش با ارزش میشه
کلا با مردها خیلی واضح و رک باشید. نیازهاتون رو واضح بگید. نمیگم حتمن بگید من فلان عطر رو میخوام. بگید من عاشق این عطرم و دوست دارم داشته باشمش. حالا اگر نخرید هم میره گوشه ذهنش