یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 عنوان همسایه نامرد 500 بازدید | 24 پست بچه هاهمسایم بخاطر جوجه و مرغم تهدید کرده و گفته ۱۱۰میارم دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺 1404/04/16 | 11:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_84zara عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 4205 امان از دست این همسایه هانمیتونن چیزی بکنن خدایاشکرت❤️ کاربری دست دو نفر هست
geraficktarah عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2291 تهدید الکی ولی تو هم باهاش لجبازی نکن همسایه اگر با آدم بد بشه خیلی کارا میتونه بکنه
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 دارم گریه میکنم خیلی وابسته ام بهشون ای خدا چقد التماسش کردم بی خیال بشه همه رو جمع کرده درخونم ببریشون بخاطر اینکه خروس میخونه 😭😭😭😭😋 دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 تهدید الکی ولی تو هم باهاش لجبازی نکن همسایه اگر با آدم بد بشه خیلی کارا میتونه بکنه اره همرو شستشو کغزی داده اومدن درخونم دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 بگو بیار داغونم دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 چندتا مرغ و خروس داری؟ دوتا خیلی وابستم بهم فقط میخوننن دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
mmmmml عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 90 داغونم واقعا صدای خروس خیلی بده و سروصدا ومزاحمت داره جای خونه ما هم هست ولی ما اعتراض نکردیم
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 واقعا صدای خروس خیلی بده و سروصدا ومزاحمت داره جای خونه ما هم هست ولی ما اعتراض نکردیم بد ذات هست کلا ایقد زیر آب افغانی ها زد زد زد زن حامله افغانی اشک.میریخت درش کردن دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
کعهریز عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 6233 دوتا خیلی وابستم بهم فقط میخوننن برای همسایه شما رو نمیدونم ولی همسایه ما پشت بوم سرویس بهداشتیشون نگه دار میکرد جای که ما اینوریم اونا اونورم از ساعت ۳ صبح بکوب میخوندن ساعت ۱۲ شب کلا آسایش نداشتیم برمیداره باز زمستون شروع میکنه بیاره
بانوyاول عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 151 دارم گریه میکنم خیلی وابسته ام بهشون ای خدا چقد التماسش کردم بی خیال بشه همه رو جمع کرده درخونم ببری ... حق داره