یادمادرم مدیر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2993 عنوان همسایه نامرد | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 24 پست بچه هاهمسایم بخاطر جوجه و مرغم تهدید کرده و گفته ۱۱۰میارم دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺 1404/04/16 | 11:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2993 حق داره بخاطری میخونه ینی حق داره دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
بانوyاول عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 131 بخاطری میخونه ینی حق داره واقعا نمیدونی چقد صدای خروس آزار دهنده هست. اگه روستا هستی حق داری وگرنه داخل شهر جای مرغ و خروس نیست
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2993 واقعا نمیدونی چقد صدای خروس آزار دهنده هست. اگه روستا هستی حق داری وگرنه داخل شهر جای مرغ و خروس نیس ... شهر حساب کن حدودی بالا ییم همرو انداخت ب جونم گف ببریشون تاشب چجوری دل بکنم از کوچکی بزرگشون.کزدم علاجی نی دگ میبرم دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 11016 دوتا خیلی وابستم بهم فقط میخوننن استارتر منم خروس داشتم وقتی مجرد بودم ولی همسایه ها اذیت میشدن دادمش رفت واقعا صداش همسایرو اذیت میکنه ،حق دارن
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2993 استارتر منم خروس داشتم وقتی مجرد بودم ولی همسایه ها اذیت میشدن دادمش رفت واقعا صداش همسایرو اذیت میک ... اره منم میزارمش خونه داشم اینا دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 11016 شهر حساب کن حدودی بالا ییم همرو انداخت ب جونم گف ببریشون تاشب چجوری دل بکنم از کوچکی بزرگشون.کزدم عل ... مرغ خوبه ولی خروس اذیت و ازار برای دیگران داره
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2993 مرغ خوبه ولی خروس اذیت و ازار برای دیگران داره اره ردشون میکنم بره دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 11016 اره ردشون میکنم بره دلت براشون تنگمیشه مخصوصا برای مرغت ولی چاره نی
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2993 دلت براشون تنگمیشه مخصوصا برای مرغت ولی چاره نی اره داغونم داغون اشک خشک نمیشه چکارکنم پشت سرم راه میان میپرن بغلم سرشون دراز میکننن خاب میرم خیلی حالم بده دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 11016 اره داغونم داغون اشک خشک نمیشه چکارکنم پشت سرم راه میان میپرن بغلم سرشون دراز میکننن خاب میرم خیلی ح ... 💔