2777
2789
عنوان

همسایه نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 24 پست
حق داره

بخاطری میخونه ینی حق داره

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونی چقد صدای خروس آزار دهنده هست. اگه روستا هستی حق داری وگرنه داخل شهر جای مرغ و خروس نیس ...

شهر حساب کن حدودی بالا ییم همرو انداخت ب جونم گف ببریشون تاشب چجوری دل بکنم از کوچکی بزرگشون.کزدم علاجی نی دگ میبرم 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

استارتر منم خروس داشتم وقتی مجرد بودم ولی همسایه ها اذیت میشدن دادمش رفت واقعا صداش همسایرو اذیت میک ...

اره منم میزارمش خونه داشم اینا

مرغ خوبه ولی خروس اذیت و ازار برای دیگران داره

اره ردشون میکنم بره

دلت براشون تنگ‌میشه مخصوصا برای مرغت ولی چاره نی

اره داغونم داغون اشک خشک نمیشه چکارکنم پشت سرم راه میان میپرن بغلم سرشون دراز میکننن خاب میرم خیلی حالم بده