2777
2789
عنوان

همکلاسیام مسخرم میکنن

264 بازدید | 24 پست

راستش من عینک میزنم. همکلاسیام بهم میگن فیلسوف. یا عینک بهت نمیاد و اینا. ترومایی ساختن برام وقتی میخوام از خونه بیرون عینک نمیزنم. نمیتونم هم جوابشونو بدم خیلی بی ادبن. یجوری جواب آدمو میدن که آدم مات میمونه

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کار خودتو بکن.. اگه عینک بزنی میگن کوری و نزنیو بری بیرون و بخوری زمین پات بشکنه بهت میگن فلج..در ...

نمیتونم بی تفاوت باشم. جلوشون یجوری نشون میدم که انگار حرفشون برام مهم نیس. اما وقتی میرسم خونه گریه میکنم

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

برای کسایی که در معرض قلدری و چنین جونورایی هستن تماشای یه سریال ضروریه...

Weak hero class 1 و فصل دومش✨

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اصلا به حرفشون توجه نکن منم عینکی هستم میتونم درکتون کنم چقدر سخته بدون عینک اصلا بخاطر حرف دیگران به خودتون سخت نگیرید دهن مردم و هیچوقت نمیشه بست

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

نمیتونم بی تفاوت باشم. جلوشون یجوری نشون میدم که انگار حرفشون برام مهم نیس. اما وقتی میرسم خونه گریه ...

بخوای با چیزی که بقیه مشخص می‌کنن برات زندگی کنی پس شخصیت خودت چی میشه؟ دقیقا نمونش اینستا یا مد.. اگه مثلشون نباشی ترد میشی

برای کسایی که در معرض قلدری و چنین جونورایی هستن تماشای یه سریال ضروریه...Weak hero class 1 و فصل دو ...

اتفاقا نگاهش کردم اما نمیشه کارهای توی سریال رو تو واقعیت کرد

برای منم چندین بار پیش اومده فامیلامون ازم عینکمو خواستن وقتی زدن به چشمشون بعدش میگن چقدر کوری یا میپرسن چجوری میبینی اصلا به عاقبت حرفاشون فکر نمیکنن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بخوای با چیزی که بقیه مشخص می‌کنن برات زندگی کنی پس شخصیت خودت چی میشه؟ دقیقا نمونش اینستا یا مد.. ا ...

بله متاسفانه شخصیت خودم خورد شده

اتفاقا نگاهش کردم اما نمیشه کارهای توی سریال رو تو واقعیت کرد

خیلی هم عالی

ذهنیت اونا رو میتونی برای خودت ایجاد کنی

چارتا خل و چل بدبخت که کاری جز حرف مفت زدن ندارن رو اصلا نباید آدم حساب کرد، نمیخواد دست به خودکار بشی، فقط جوابشونو بده🤍

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.