راستش من عینک میزنم. همکلاسیام بهم میگن فیلسوف. یا عینک بهت نمیاد و اینا. ترومایی ساختن برام وقتی میخوام از خونه بیرون عینک نمیزنم. نمیتونم هم جوابشونو بدم خیلی بی ادبن. یجوری جواب آدمو میدن که آدم مات میمونه
قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!
اصلا به حرفشون توجه نکن منم عینکی هستم میتونم درکتون کنم چقدر سخته بدون عینک اصلا بخاطر حرف دیگران به خودتون سخت نگیرید دهن مردم و هیچوقت نمیشه بست
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
برای منم چندین بار پیش اومده فامیلامون ازم عینکمو خواستن وقتی زدن به چشمشون بعدش میگن چقدر کوری یا میپرسن چجوری میبینی اصلا به عاقبت حرفاشون فکر نمیکنن
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣