2777
2789
عنوان

داداشم تنبیهم کرده

1296 بازدید | 35 پست

هم جسمی هم روحی تنبیه شدم 

دارم دیوونه میشم

دیروز نمره هام رو دید خیلی عصبی شد ولی بازم خودشو کنترل کرد اما سر یه بیرون رفتن به خاطر اینکه اجازه نداده بود بد جور منو زد

نمیتونم بشینم اصلا دردش یه طرف اینکه حرف هم نمیزنه یه طرف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخییجایی رفتن؟یا فوت شدن؟منم داداشم خیلی بهم گیر میده وضع منم بهتر از تو نیست نمیزنتم ولی حرفاش مثل ...

نه خدا نکنه ... مسافرتن

چند روز نشونش ندادم ولی دیگه فعمید خودش ای خدااا

حرفشو گوش کن

نگرانته که نمراتت براش مهمه 

اون تو جامعه چیزایی رو میبینه که شما درکی ازش نداری 

قطعا خیلی اشتباه کرده که کتکت زده 

ولی حس میکنم برادر بدی نیست فقط زیادی نگرانته

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

اخییجایی رفتن؟یا فوت شدن؟منم داداشم خیلی بهم گیر میده وضع منم بهتر از تو نیست نمیزنتم ولی حرفاش مثل ...

اینایی که به خواهراشون گیر میدن .تو اینده حراعت ندارن به زنشون چیزی بگن .دیدم وتجربه کردم

اینایی که به خواهراشون گیر میدن .تو اینده حراعت ندارن به زنشون چیزی بگن .دیدم وتجربه کردم

فکر نکنم درباره داداشم صدق کنه کلا سعی داره همه رو کنترل کنه کل خاندان ما 2 ساله زیر دستش هیچ کار نمیتونن بکنن

بگم کارش رو تایید نمیکننا ولی بعد میگن چرا وقتی اجازه نداده رفتی بیرون یا چمیدونم جرا دیر برگشتی

رفتن مسافرت اون وقت تو رو با داداشت تنها گذاشتن .من خودم عقیدم اینه خواهر وبرادر دوتا غیر هم جنس نباید تنها باشن .خصوصا اینکه برادر بزرگتر هم باشه.