2777
2789
عنوان

داداشم تنبیهم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 35 پست
آذر

اذریها دلشون پاکه .صداقت دارن .غرور دارن.اما ادم بدی نیستن.

اگه می خوای بتهاش حرف بزنی براش چایی ببر.غذا درست کن براش.باهاش حرف بزن بگو بخاطر نمره هام باهام قهری .بهش قول بده جبران کنی و....

ولی یه چیز بگم.ولش کن منت کشی رو .چرا می خوای باهات حرف بزنه .چرا می خوای تحویلت بگیره .

تو هم مثل خودش باش .تحویلش نگیر .والا.

اذریها دلشون پاکه .صداقت دارن .غرور دارن.اما ادم بدی نیستن.اگه می خوای بتهاش حرف بزنی براش چایی ببر. ...

راستش دلم خیلی ازش گرفته تا حالا اینجوری نکرده بود با من 

راست میگی منم نمیرم باهاش صحبت کنم صبر میکنم خودش بیاد باهام حرف بزنه

اصلا خجالت میکشم باهاش حرف بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فحش نمیدم منظورم دقیقا معنای واژه کلماته؛ از برادر ایشون روانی تر و بیشعورتر فقط شمایید که حمله و تو ...

تو چی زر میزنی کوچولو

الان بگم برو داداشتو اعدام کن برو شکایت کن برو وسط کوچه داد بزن؟ باشه من دیوونم تو که داری یه برادرو از چشم خواهرش میندازی عاقل جمع کن خودتو با ۱۰ سال سن میاین اینجا توهماتتونو کامنت میکنید هیچکس کار برادرشو تایید نکرد فقط میگیم درست نیست ۱۱ شب بیرون باشی و هرچی زنگ میزنه جواب ندی اونم از نگرانی واکنش بد نشون داده

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

راستش دلم خیلی ازش گرفته تا حالا اینجوری نکرده بود با من راست میگی منم نمیرم باهاش صحبت کنم صبر میکن ...

تا وقتی مجردی به داداشات رو بدی سوارت میشن.

ولی وقتی متاهل شد وتو هم متاهل شدی اون وقت رو بدی .خوبه هوای زندگیت رو دارن .

تا وقتی مجردی به داداشات رو بدی سوارت میشن.ولی وقتی متاهل شد وتو هم متاهل شدی اون وقت رو بدی .خوبه ه ...

امیدوارم این غیرت و حمایتش تا بعد ازدواج هم بمونه