این همه خودمو تو سن 17 سالگی بردم زیر قسط و وام گرفتن ولی از اون تو این فکرم خب من خونه که دارم به نام خودم ماشینم که دارم به نام خودم پس چیکار کنم پس انداز کنم برم ماشین صفر بخرم پولم موند برم نمیدونم یه زمین مسکونی بخرم از اون طرف خونه بسازم برای آیندم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه من چجوری خونه دار شدم وام ازدواج گرفتیم یه خورده طلا داشتم فروختم گذاشتم روی پول پام ازدواجم اومدم خونه خریدم درسته کلی رفتم تو قسط اگه همون طلا هارو الان داشتم خیلی سود کرده بودم 10 برابر شده ولی در عوضش خونه که خریدم 2میلیارد پارسال الان شده 10 میلیارد
الان فکر میکنید لازم بود زندگیتو برای این خانوم شرح بدی ؟؟ راهکار خواست ازتون نگف از داشته هاتون بگی ...
چه ربطی داره من از زندگیم نگفتم دارم میگم آدم باید دوز نگاه کنه اگه من نامزدم بودم همه پولامو سر چیزای بیخودی خرج میکردم الان اینجا نبودم حقوق میگرفتم ماهی 20 میلیون کنار میذاشتم واسه همچین موقعی نمیدونم طلا کوچیک کوچیک میگرفتم برای همچین موقعی میگه چجوری میتونین میگم اینجوری ربطی نداره