2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 71 پست

این همه خودمو تو سن 17 سالگی بردم زیر قسط و وام گرفتن ولی از اون تو این فکرم خب من خونه که دارم به نام خودم ماشینم که دارم به نام خودم پس چیکار کنم پس انداز کنم برم ماشین صفر بخرم پولم موند برم نمیدونم یه زمین مسکونی بخرم از اون طرف خونه بسازم برای آیندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه من چجوری خونه دار شدم وام ازدواج گرفتیم یه خورده طلا داشتم فروختم گذاشتم روی پول پام ازدواجم اومدم خونه خریدم درسته کلی رفتم تو قسط اگه همون طلا هارو الان داشتم خیلی سود کرده بودم 10 برابر شده ولی در عوضش خونه که خریدم 2میلیارد پارسال الان شده 10 میلیارد 

من الحمدالله تو سن 14سالگی ازدواج کردم 16 سالگی عروسی کردم خونه و ماشین شوهرم کار دولتی داره خداروشک ...

الان فکر میکنید لازم بود زندگیتو برای این خانوم شرح بدی ؟؟ راهکار خواست ازتون نگف از داشته هاتون بگین

الان فکر میکنید لازم بود زندگیتو برای این خانوم شرح بدی ؟؟ راهکار خواست ازتون نگف از داشته هاتون بگی ...

چه ربطی داره من از زندگیم نگفتم دارم میگم آدم باید دوز نگاه کنه اگه من نامزدم بودم همه پولامو سر چیزای بیخودی خرج میکردم الان اینجا نبودم حقوق میگرفتم ماهی 20 میلیون کنار میذاشتم واسه همچین موقعی نمیدونم طلا کوچیک کوچیک میگرفتم برای همچین موقعی میگه چجوری میتونین میگم اینجوری ربطی نداره 

شما همه پولارو خرج کردین طلا هم نخریدین نگه دارینمردم از اول زندگی رو طلا حساب میکنن

انقد زندگی بی برکتی داریم. چند تیکه طلا هم داشتم به مرور فروخته شد. 

جالب اینجاست شوهرم اهل دود دم و رفیق بازی هم نیست