2821
2789
عنوان

خانومایی که لیزر کردید سوال دارم

1340 بازدید | 60 پست

من اولین باره می‌خوام برم 

دارم تحقیق میکنم که جا خوب پیدا کنم تو شهرم 

میشه در موردش توضیح بدید اینکه چه دستگاهی خوبه ؟ سریش کدوما خوبه رولی یا شاتی کدوما بهداشتی تره 

چند جلسه است کلا ؟ 

چیا باید بخریم از قبل 

درد داره یا نه ؟ 

و این که من پارسال دوستم انجام داده بود سوخته بود چرا ؟

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من هم رولی رفتم هم شاتی از هر وهم تا حدودی نتیجه دیدم فقط فقط باید تا میری یا ملافه ببری یا محفه یکبار مصرف برات پهن کنن ولی من جدیدا آستانه تحمل دردم خیلی پایینه مجبورم زایلاپی میزنم ولی هیچ کدوم جلسه آخر نداره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کندلا بهترین برند لیزر الکساندرایت و شاتی هست. سری شخصی داره و اگر مرکز معتبری برید بهداشت کاملا رعایت میشه.

اولین جلسه که تشریف ببرید بهتون سری، عینک و روکش برای تخت میدند.

تا ۸ ماه هرماه باید تشریف ببرید. بعد از اون فاصله ی بین جلسات کم کم زیاد میشه.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

پوست سبزه رولی بهتر جواب میده

پوست سفید با موی ضخیم سیاه شاتی خوبه من سایناشور امریکایی رفتم و‌راضی ام

تخت ها کاور یکبار مصرف دارن ولی اگه حساسی زیرانداز ببر با خودت قبل از اینکه بری باید دوش بگیری و شیو کنی سوزش داره یه مقدار که اگه حساسی به درد قبلش زایلاپی بزن بی حس شی (نیم ساعت قبلش هم باید بشوریش از رو پوستت پاک بشه)سری دستگاه شاتی هم یکبار مصرف میدن یا سری شخصی که هر بار ببری

فاصله جلسات ۴۵روز یکباره هشت جاسه میری بعدش میری تو شارژ هر وقت سی درصد از موها دراومد میری شارژ میکنی

من هم رولی رفتم هم شاتی از هر وهم تا حدودی نتیجه دیدم فقط فقط باید تا میری یا ملافه ببری یا محفه یکب ...

ع ملافه اره حواسم به این نبود اصلا 

جلسه آخر نداره یعنی چی 

یعنی همچنان دارید میرید ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دردش گذرا و قابل تحملهمن با کندلا یا همون شاتی زدمبقیه چیزا رو از همون کلینیک بپرسمن ۸ جلسه بدن ۱۰ ...

خوب بود تاثیر داشته ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونجایی که من رفتم چندتا دستگاه مختلف داشتخودشون طبق رنگ پوست و ضخامت مو مشاوره میدن چه دستگاهایی خو ...

خودشون پماد میدن ؟ میگن که بزنیم اینا ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کندلا بهترین برند لیزر الکساندرایت و شاتی هست. سری شخصی داره و اگر مرکز معتبری برید بهداشت کاملا رعا ...

اووووو ۸ ماه 

بین این تایم ها چون گفتید ماهی یبار 

خب اگه مو دربیاد که میاد 

میشه شیو کرد ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ع ملافه اره حواسم به این نبود اصلا جلسه آخر نداره یعنی چی یعنی همچنان دارید میرید ؟

آره دیگه 7ساله دارم میرم 

7ساله پیش 6 جلسه را رفتم باردارشدن نرفتم یک سال و سه ماه چون بعد زایمان گفتن کیست شیری درمیاری نرفتم دوباره شروع کردم اما مرتب نرفتم با بچه کوچیک سخت بود تا تقریبا دوسال رفتم دوباره باردارشدن دوباره یک سال و نیم نرفتم الان دوباره دوباره دوساله دارم میرم که بازهم مرتب نرفتم همش با تاخیر بوده ولی با این حال خیلی موهام کمتر شده 

پوست سبزه رولی بهتر جواب میدهپوست سفید با موی ضخیم سیاه شاتی خوبه من سایناشور امریکایی رفتم و‌راضی ا ...

مرسی عزیزم کامل توضیح دادی 

فقط میگم قبلش که صد در صد حموم میرم ولی تا اونجا برسم باز عرق می‌کنه آدم 🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792