2777
2789
عنوان

کی به حس ششمش ایمان داره بیاد تبادل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 114 پست
میشه بگی از من چی حس میکنی

شما خانمی متوسط قامت با چهره ای گندمی هستید ، ممکنه درگذشته موهای خودتون رو حنا گذاشته باشید 

یا مادر تون دچار تنش و تضاد هستید و فکر میکنید حرف شما رو متوجه نیستند 

مواظب خالات افسردگی باشید 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

شما خانمی متوسط قامت با چهره ای گندمی هستید ، ممکنه درگذشته موهای خودتون رو حنا گذاشته باشید یا مادر ...

عزیزم جواب منو ندادی بگو لطفا 🌸

حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟

راجب همسر ایندم میگی ؟ 

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خانمی متوسط قامت با چهره ای گندمی هستید ، ممکنه درگذشته موهای خودتون رو حنا گذاشته باشید یا مادر ...

میتونی از پیمان بگی حسش بهم چیه چجوری آدمیه لطفا 

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

عزیزم جواب منو ندادی بگو لطفا 🌸حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟راجب همسر ایندم میگی ؟

ببخشید عزیزم ندیدم ♥️

۱۰ وعده زمانی که ذهنتون رو درگیر کرده ، سه وعده گذشته میخواستید همه چیز رو رها کنید و دلسرد شده بودید

براتون میبینم راه و سفر جاده ای در پیش دارید مواظب باشید با همسفری دردودل نکنید

شخصی که در ذهنتون هست قد متوسط شغل آزاد یک زخم روی دست راست داره، در خال حاضر درگیر مسائل کاری هست شما رو خانمی با حیا تودار و با خانواده میبینه (شاید فامیل هم باشید چون کشش خانواده زیاد میبینیم به نحوی در ارتباطید) 

همسر آینده تون شغل آزاد داره اما پشت میز نشینه امسال براتون ازدواج نمیبینم

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

میشه بهم درخواست بدی گلممم

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

ببخشید عزیزم ندیدم ♥️۱۰ وعده زمانی که ذهنتون رو درگیر کرده ، سه وعده گذشته میخواستید همه چیز رو رها ...

حسش چیه ؟

چرا حوصلمو نداره؟

کی دیدار داریم ؟حسش بعد دیدار؟

مهر دانشگاه میرم؟

میتونی از پیمان بگی حسش بهم چیه چجوری آدمیه لطفا

ایشون شخصی صبور با ایمان و چشم پاکی هست . یه بدی داره که خانوادش براش تصمیم میگیزن ، دهن بین نیست اما تحت سلطه خانواده

رو وعده ۳ دریافت هدیه از سمتش داری ، وقتی دیدیش لباس قرمز بپوش 

عزیزم منم میکی طلاقم ثبت میشه یاشوهرم برمیگرده اشتی میکنه  ؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

ببخشید عزیزم ندیدم ♥️۱۰ وعده زمانی که ذهنتون رو درگیر کرده ، سه وعده گذشته میخواستید همه چیز رو رها ...

عزیز ایا ارتباط من و m در آینده بهتر میشه و حسشو میتونه بهم ابراز کنه؟باهم کنار میایم؟

ایشون شخصی صبور با ایمان و چشم پاکی هست . یه بدی داره که خانوادش براش تصمیم میگیزن ، دهن بین نیست ام ...

جون من بهم درخواست میدی لطفا بخدا دعا میکنم برات لطفا