2777
2789
عنوان

کی به حس ششمش ایمان داره بیاد تبادل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 114 پست
ایشون شخصی صبور با ایمان و چشم پاکی هست . یه بدی داره که خانوادش براش تصمیم میگیزن ، دهن بین نیست ام ...

میشه این سوالمم بگید بنظرتون دانشگاه اون چیزی ک میخوام میخونم ممنونم 

ایشون شخصی صبور با ایمان و چشم پاکی هست . یه بدی داره که خانوادش براش تصمیم میگیزن ، دهن بین نیست ام ...

عزیز ایا ارتباط من و m در آینده بهتر میشه و حسشو میتونه بهم ابراز کنه؟باهم کنار میایم؟رابطمون جدی میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم میگی کی ازدواج میکنم ؟ اون چیزی ک میخام قبول میشم ؟

عزیز اگه سنتون فرد هست (۲۳٫۲۵٫۲۷٫۳۱) براتون میبینم شخصی از گذشته ۴ وعده نزدیک پیش قدم میشه رابطه براتون خیره

اگه زوج هست امسال براتون خواستگار سنتی از شهر خودتون میبینم (همزبان هستید) اختلاف سنی بیشتر از ۱۰ سال دارید

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

بیخشید ندیدم عزیزم

قبولی براتون با صبر افتاده یعنی شما همین فرضا رشته رو میخواید و براش صبر میکنید

گزینه های دیگه ای در دست دارید 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

شما خانمی متوسط قامت با چهره ای گندمی هستید ، ممکنه درگذشته موهای خودتون رو حنا گذاشته باشید یا مادر ...

عزیز ایا ارتباط من و m در آینده بهتر میشه و حسشو میتونه بهم ابراز کنه؟باهم کنار میایم؟ارتباطمون جدی میشه؟m شخصیتش چجوریه

بیخشید ندیدم عزیزمقبولی براتون با صبر افتاده یعنی شما همین فرضا رشته رو میخواید و براش صبر میکنیدگزی ...

عزیز ایا ارتباط من و m در آینده بهتر میشه و حسشو میتونه بهم ابراز کنه؟باهم کنار میایم؟ارتباطمون جدی میشه؟m شخصیتش چجوریه

بیخشید ندیدم عزیزمقبولی براتون با صبر افتاده یعنی شما همین فرضا رشته رو میخواید و براش صبر میکنیدگزی ...

آبجی واسه منم بگو 

کی آشتی میکنیم ؟ 

رابطه مون چی میشه؟  

کی میام میده ؟

ماه تولدم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

عزیزم درخواست قبول میکنی خصوصی سوال کنم

ممنون میشم 

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

حسش چیه ؟

چرا حوصلمو نداره؟

کی دیدار داریم ؟حسش بعد دیدار؟

مهر دانشگاه میرم؟