2777
2789

سلام قشنگ من ان شالله تو تصمیمت موفق باشی تصمیم تو فرق میکنه چرا؟ چون تو خدارودر نظر گرفتی نه نظر بقیه نه جامعه نه دوستات نه ...

این یعنی خداوند هم نظر ویژه ای بهت داره فقط حواست باشه ادم وقتی مسیر درستی رو انتخاب میکنه شیطان ساکت نمیشینه وتا میتونه میخواد اذیتت کنه وجلوت سنگ بندازه تا منصرف بشی یا حالا اتفاقات دیگه مطمئن باش این چیزا بخاطر اینه تو در مسیر درستی قرار گرفتی ونگران نشو فقط هروقت دلت گرفت این آیه قرآن رو به یاد بیار ومن یتق الله یجعل له مخرجا ویرزقه من حیث لایحتسب ومن توکل علی الله فهو حسبه آیه های اول سوره طلاقه برو معنیشو نگاه کن حالت عوض میشه😍❤️

این وعده خداوند فقط به متقین هست یعنی کسانی که تصمیم گرفتن تقوا پیشه کنن 

خلاصه بهت بگم خدا خیلی حواسش بهت هس

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

هرکسی یجوره دیگه چرا نداره سلیقه هستش کلا ولی دلیل تنفر اصولا به خاطر اجباری بودنشه مثلا من یادمه مد ...

آره خب 

هرکسی یجور برخورد میکنه 

منم اولش اجباری بود ولی بعدش 

خودم رفتم دنبالش و بهش رسیدم 

و عاشقش شدم خیلی خداروشکر 

از این بابت شکر میکنم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من واقعا دلم میخواد چادری بشم چیکار کنم🥲

ببین بنظرم هیچکی نمیتونه گذشته کسه دیگه باشه میدونی چرا؟! چون همه آدما حتی اگه دو قلو هم باشن بازم روحیات و شخصیت شون متفاوته هیچکی دقیقا عین تو نیست علاوه بر اون آدمهایی که اطرافت هستن شبیه هیچکی نیستن شرایطی که توش هستی هم شبیه هیچکی نیست بلاخره یه فرقایی هرچند کوچیک هست محیط خانوادت محیط دوستات هیچکدوم شبیه نمیشه 

چون شخصیت ها و طرزفکر ها و نوع دیدگاه ها متفاوته 

درنتیجه خروجی ها یکسان نیست 

نتیجه ها یکسان نیست 

حالا که عاشق چادر شدی و لیاقت پیدا کردی ارثیه حضرت زهرا رو به دوش بکشی بنظرم تمام تمرکز و تلاشت رو بزار رو حفظ کردنش و از خدا کمک بخواه 

موفق باشی عزیزم ❤️ 😘 

یادمه به بچه هایی که دانشگاه میرفتن بعضیا اون اول توصیه میکردن که اگه از الان سرت کنی بعدا سخته برش ...

خیلی هم سخته خیلی هم حرف توش هست 

من  نمیدونم سرکار کجا زندگی میکنی که مردمش اینقدرر با فرهنگن! 

درک میکنم عقیدتو دوست داری اوکی ولی واقعیت رو نمیتونی انکار کنی... 

خیلی هم سخته خیلی هم حرف توش هست من نمیدونم سرکار کجا زندگی میکنی که مردمش اینقدرر با فرهنگن! درک م ...

واقعیت اینه که هر چیزی رو که با اعتقادت بهش برسی ماندگارتره تا اون چیزی که بخاطر دیگران و به به و چه چه یا اَه اَه اونا انجامش بدی چون اینجوری دو روز دیگه باید بذاریش کنار. حقیقتی که نباید انکارش کرد غیر از اینه مهربون؟

مردم اطراف شما بی فرهنگن؟

سعی نکن با سفسطه و بازی جواب بدی

مردم ایران مجموعا تو این زمینه بی فرهنگن

من یه نمونه ساده برات مثال میزنم آناشید حسینی یه مدت به خاطر انتخاب همسر مذهبی محجبه شد 

بعد جدایی برگشت به تنظیمات قبلی بعد گذشت چند سال هنوز ملت میگن چی شد حجابت رفت عقب؟ 

بعد شما میگی حرفی نیست؟! مگه خودت یا اطرافیانت تجربه کردید؟! 

واقعیت اینه که هر چیزی رو که با اعتقادت بهش برسی ماندگارتره تا اون چیزی که بخاطر دیگران و به به و چه ...

چی میگی عزیز؟! من یه کلام به استارتر گفتم این تصمیمی که میگیری برات تبعات بعدی داره اگه ازش منصرف شدی 

چون خودم تجربشو داشتم 

نگفتم انجام بده یا نده فقط گفتم روش خوب فکر کن همین

اصلا حرفایی که میزنی به چیزی که من گفتم مربوط نیست

تبلیغ چادرت رو میخوای بکنی بکن ولی به حرفای من ربطی نداشت

حرف هیچکسی برات به هیچ عنوان مهم نباشه

مهم رضایت و علاقه‌ی خودته

پوششت با هر نوعی که باشه هم کاملا به خودت مربوطه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

به خدا توکل کن و ثابت قدم بمان ، 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود