رابطه اره خیلی جدی داشته قبلا بهم خورده این میتونه باشه ممنونم بنظرتون بهم میرسیم تهش کی حدودا الان ...
براتون جدی تر شدن رابطه طی سه وعده زمانی میبینم ، در خال خاطرم ۵ وعده است که ذهن شما رو درگیر کرده
این اقا مقداری دهن بین هستند و درمورد شما طی ۲ وعده نزدیک با خانمی سفید چهره که صورت استخوانی داره و هم خونشون هست صحبت میکنن
تو نمیفهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانهات به بازی گرفتی، درست همانطور که من عروسکهایم را به بازی میگرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک
امسال برات ازدواج نمیبینم اما زمستون مخصوصا اسفند برات معاشقه میبینمآقایی قد ببند با چهره ای تیره و ...
میشه به منم بگی حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟
اگه نه راجب همسر ایندم بگو لطفا
داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤
درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدمهای سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بیمعرفت،دورو، پرحاشیه و ...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت نذارید تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید آدم دورو مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن منم دعا کنید برسم به پیمان
اکه قصد یه تغییر زیبایی رو هفت وعده نزدیک به ذهنت اومده حتما انجام بده تاثیر مثبت داره روی ازدواجت ، امسال برات صحبت و گفتگو میبینم اما امضا و سندیت نه
نمیدونم اصالتا اهل کجا هستید اما اگه ترک زبانید از شهر تبریز هستند و اگر نیستید شخصی از شهر تبریز برای شما خبری داره
تو نمیفهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانهات به بازی گرفتی، درست همانطور که من عروسکهایم را به بازی میگرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک