بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رابطه اره خیلی جدی داشته قبلا بهم خورده این میتونه باشه ممنونم بنظرتون بهم میرسیم تهش کی حدودا الان ...
براتون جدی تر شدن رابطه طی سه وعده زمانی میبینم ، در خال خاطرم ۵ وعده است که ذهن شما رو درگیر کرده
این اقا مقداری دهن بین هستند و درمورد شما طی ۲ وعده نزدیک با خانمی سفید چهره که صورت استخوانی داره و هم خونشون هست صحبت میکنن
تو نمیفهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانهات به بازی گرفتی، درست همانطور که من عروسکهایم را به بازی میگرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک
امسال برات ازدواج نمیبینم اما زمستون مخصوصا اسفند برات معاشقه میبینمآقایی قد ببند با چهره ای تیره و ...
میشه به منم بگی حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟
اگه نه راجب همسر ایندم بگو لطفا
داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤
قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔
اکه قصد یه تغییر زیبایی رو هفت وعده نزدیک به ذهنت اومده حتما انجام بده تاثیر مثبت داره روی ازدواجت ، امسال برات صحبت و گفتگو میبینم اما امضا و سندیت نه
نمیدونم اصالتا اهل کجا هستید اما اگه ترک زبانید از شهر تبریز هستند و اگر نیستید شخصی از شهر تبریز برای شما خبری داره
تو نمیفهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانهات به بازی گرفتی، درست همانطور که من عروسکهایم را به بازی میگرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک