2777
2789

منم نرفتم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابام یع شام غریبانی درست کرد تا فردا گریه کنمم کمه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

سلام عزیزان 

استارتر ببخشید با اجازت من خواستم بپرسم که چطور میتونم یک نفر عضو نی نی سایت رو در تاپیک خودم صدا بزنم ؟ و در تاپیک خودم دعوت کنم؟ 

لطفاً کمک کنید بلد نیستم و سوالم هم مهم هست.

نه😢

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
من برات روشن میکنم

وای آجی مرسی دورت بگردم لطف بزرگی میکنی اسمم زهراست دعا کن برام خدا حاجتام بده 

مرسی به نیت حاجت رواییتون زیارت عاشورا میخونم

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

روشن میکنم برات :)🤍

قربونت برم مرسی خوش قلبم لطف میکنی در حقم اسمم زهراست برام دعا کن حاجت روا بشم

مرسی ازت منم برای حاجت رواییتون زیارت عاشورا میخونم

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

وای آجی مرسی دورت بگردم لطف بزرگی میکنی اسمم زهراست دعا کن برام خدا حاجتام بده مرسی به نیت حاجت روای ...

قربونت چشم الان یکی به نیتت روشن میکنم 

انشاالله حاجتت روا شه به حق صاحب اسمت حضرت زهرا

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷