2777
2789
عنوان

رفتین شام غریبان

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 49 پست
قربونت برم مرسی خوش قلبم لطف میکنی در حقم اسمم زهراست برام دعا کن حاجت روا بشممرسی ازت منم برای حاجت ...

محتاجیم به دعا عزیزم 🤍

یه دنیا ممنونم ازت ، لطف بزرگی میکنی✨🤍

:)

کاش قبلا می گفتی ما الان تموم شد برگشتیم خونه... تعزیه داشتیم...

قبول باش

فدای سرت خودم خیلی دلم میخاس برم اما شرایط جور نبود

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعاکنین دارم دق میکنم ینی میشه حاجت روا شم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

من برات روشن میکنم

آبجی برام دعا کن 

منم نتونستم روشن کنم توقع ندارم که برام روشن کنید زحمته ولی برام دعا کنید 😭🙏🏻

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

ن نرفتیم از صبح خونه مادرم بودیم عصر اومدیم خونه بچه ها خسته کوفته بودن گرفتن خوابیدن

هرکس رفته حاجت روا شه ان شاء الله ❤️

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

سلام عزیزان استارتر ببخشید با اجازت من خواستم بپرسم که چطور میتونم یک نفر عضو نی نی سایت رو در تاپیک ...

@ این بنویس بعد نام کاربری بزن

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

خدایا به حق :

دستای بریده عباس😭

سه ساله اباعبدالله🥺

6 ماهه رباب🖤

جوان لیلا🥺

قاسم امام حسن🖤

مظلومیت امام سجاد🥺

دل خون زینب🖤

چشمان گریان ام البنین🥺

لب تشنه اهل بیت امام حسین🖤

72 شهید اباعبدالله 🥺

و به حق امام حسین ع🖤

هرکس هر حاجتی داره براورده به خیر بفرما🤲🤲

خدایا هرکس فرزندی میخواهد به حق علی اصغر دامنش رو سبز کن💚

هرکس خونه میخواد خونه دارش کن💚

هرکس میخواد ازدواج کنه به زودی با همسری سالم و صالح مزدوج شن💚

هرکس بیماری داره لباس عافیت به تن کنه💚

هرکس ماشین میخواد ماشین دارش کن💚

هرکس رشته رو میخواد قبول شه کمکش کن قبول شه💚

و....💚

خدایا ما جز تو کسیو نداریو تو تنهای امید و پناه ما هستی مارا همیشه در را حضرت زهرا س قرار ده 🤍

خدایا اگر گناهی رو از عمد یاغیر عمد کردیم مارا ببخش🤲😪

خدایا شکرت که منو حسینی قرار دادی🤲🥰

بابت هرچه که دادی وندادی متشکرم ازت💛

یاعلی💓

خیر

😐

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

آبجی برام دعا کن منم نتونستم روشن کنم توقع ندارم که برام روشن کنید زحمته ولی برام دعا کنید 😭🙏🏻

چشم من رو سیاه تر از اونم برای خودم دعا کنم 

برای شما هم دعا میکنم انشاالله به حق دل شکسته زینب حاجتت روا شه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷