2777
2789
عنوان

دلم شوهر تبریزی میخواد کمکم کنید 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 40 پست

یدونه تبریزی دیدم قدش 198تا بود 

چشاشم سبز عسلی

ریشاشم خرمایی وای انگار خارجیا بود

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

خوب تو چطوری❤️🥲

هیچ درگیر کنکورم

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریزی ها خیلی خوش قیافن

خیلی شبیه ترکیه ای ها هستن

این دنیا یه شوهر کرد یا ترک باید بهم بده🤣نشد شمالی 

موفق باشی عزیزم 🥲❤️

مرسی گلم

خیر دلم سیاه نیست ولی منظور این تاپیکا رو اصلا نمیفهمماینجا هم بنگاه شوهر یابی نیستخواسته یا ناخواست ...

میتونید برید بیرون 

توی زندگی واقعی هم اینجوری هستین؟

نه ترکیده استارترش اشنا نبود گفت شوهر کورد میخوام پسراشون چطورین یکی میگفت هیزترین لاشی ترینن� ...

نه اونایی ک توهین کردن و میگم همون قبلیان؟؟یعنی دنبال اینم ی غلطی بکنن ضدمون ی چی بگن ک کل اسکرینای قبلیشونو و بدم فتا

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...