2777
2789
عنوان

دلم شوهر تبریزی میخواد کمکم کنید 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 40 پست

خب ک چی گل...مگه اماده گذاشتن برات؟باعث بحث میشی

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته ریشم داشته باشه 🫣 همسرم میخواس یه ژل درمانی استفاده کنه.. زد تا یه روز حرف نمیزنم باهاش 😐

اخ نگووووو هعب 🥺🥺

چرا خب به نظرم حق داشتی ته ریش به مردا میاد🥲

ميدانم محالى و باز ميخواهمت ؛ 🖤

ی حسی بهم میگه این تاپیکا عمدیه ک دعوای قومیتی باز راه بیوفته

حستون متاسفانه اشتباهه😂 من خودم اصالتم برمیگرده به تبریز شمام اینجوری فکر نکنید دلتون سیاه نباشه🧡✨️🎀

یکی میاد میگه از فلان قوم شوهر میخوام چجوری هستن بعد بقیه میان میگن نه ازشون فرار کن وفلان هدف این ت ...

مونده تاپیک؟کاربرای همیشگی بودن؟

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

موافقم🥲

چطوری سوسیس

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

با این ک تبربزیم

ولی بنظرم ازدواج کسی ک خودش ترک نیست با ترک باشه

براش عذاب اور میشه کلا هرکی با هم زبون خودش راحت تره

الان مثلا خودمم سنندجی میخواستم هرکاری گردم ندادن ک ندادن و دقت میکنم اگه میرفتم توشون اخلاقام با خانوادش نمیخورد

حستون متاسفانه اشتباهه😂 من خودم اصالتم برمیگرده به تبریز شمام اینجوری فکر نکنید دلتون سیاه نباشه🧡✨ ...

خیر دلم سیاه نیست ولی منظور این تاپیکا رو اصلا نمیفهمم

اینجا هم بنگاه شوهر یابی نیست

خواسته یا ناخواسته دارید دعوا راه میندازید بااین تاپیکا

لایک نکن خواهر من

اخ نگووووو هعب 🥺🥺چرا خب به نظرم حق داشتی ته ریش به مردا میاد🥲

اخه پوست پوست می‌شد اون ژل دو بار زد خوب شد 

الان دست نمیزنه به ریشاش 😂

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست