2777
2789
عنوان

نذر شمع امشب انجام بده حاجت بگیر

241 بازدید | 27 پست

نذر ۷۲ شمع: کامل توضیح میدم بازم سوالی بود بپرسین قول میدم حاجت بگیرین♥︎خیلی خوبه

الان شما فقط یدونه شمع نیاز دارین نه ۷۲ تا 

برای هر دونه آرزو و خواسته ای که دارین یک شمع بردارین نیت کنین و بگین به خواستم برسم سال دیگه شام غریبان ۷۲ شمع به نیت ۷۲ شهید کربلا پخش میکنم و بعد اون یدونه شمع رو امشب روشن کنین

سال بعد که به خواستتون رسیدین ۷۲ شمع رو بگیرین و بین مردم تو شام غریبان پخش کنین

♡برای منم دعا کنین لطفا♡

لطفا نذری انجام بدین که سند روایی داشته باشه. 

این چیزها سند معتبر ندارن و عده ای ممکنه حاجت نگیرن و باعث بدبینی شون نسبت به دین بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم شکست اسی 😔😔😔😔😔😔

منم😔🖤

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
لطفا نذری انجام بدین که سند روایی داشته باشه. این چیزها سند معتبر ندارن و عده ای ممکنه حاجت نگیرن و ...

بله درسته ولی لطفا از نشدن و نمیشه ها نگین ممنون

من تا الان هر نذری که انجام دادم به خواستم رسیدم چون بهش ایمان قلبی دارم

لطفا نذری انجام بدین که سند روایی داشته باشه. این چیزها سند معتبر ندارن و عده ای ممکنه حاجت نگیرن و ...

من اصلا اعتقاد ندارم اصلا هر وقت انجام دادم بدتر بد دیدم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
سال دیگه همین موقع شمع نایاب میشه،همه امسال نذر شمع کردن!مثل اول صفر که همه رفتن یه تیکه طلا خریدن،ا ...

😂😂

ولی خیلیا سال های قبل اینکارو کردن و انسال دارن نذرشون و میدن انسال بیشتر شد