2777
2789
عنوان

پسرم اومد😍صحیح وسالم 🙏🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 56 پست
خداروشکر انشاالله امام حسین محافظ بچه هامون باشه

الحمدرلله 

انشالله

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

خداروشکربمیرم برات چی کشیدی😔😔😔😔😭😭😭😭😭

خخداشااااهده شش کیلو کم کردمه توهمین روزای جنگ

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر خوب ایشالا همیشه سایتون بالای سر خانوادتون باشه و همیشه خوشحال و شاد باشین

قربونت برم 

ای بابا من اگه زودتر میدونستم کرمانشاهن عروستون میشدم خودم کرمانشاهیم😂♥️چشمتون روشن

چی بهتر ازعروس کرد داشتن😍😍

خدارو صدهزار مرتبه شکر چقد سختی کشیدی مادر 😥

خداروهزااااربارشکرش

همینو میگم تا اخربدون چی کشیدم

۶کیلو کم کردم بخاطربچم توجنگ

چشمت روشن

چشمم نورانی شد بخدا بااومدن بچم 🥰😍

اتفاقادنبال زن میگردم براش😍😍بخدامادرشوهرخوبیم همون طورکه مادرزن خوبیم

الهیییییی چ مهربون

♥️🥰

منم عروس خوبیمممم😂😂

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙