آرام_جانم_همسرم مدیر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 عنوان پسرم اومد😍صحیح وسالم 🙏🏼 | مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 56 پست بعداز نزدیک ۷۰روز امروزبهش مرخصی دادن خوزستانیم پسرم کرمانشاه خدمتشه تواون ۱۲روز ۱۲هزاربارمردم وزنده شدمامروز دهم محرم حضرت ابولفضل پسرمو صحیح سالم بهم برگردوند خدایاشکرت🥹 فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹 1404/04/15 | 17:21 21 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افرا۷۹ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 1295 ایشالله بعد محرم و صفر😂😂😜 انشالله عزیزم توم مراسم عقد من بیا بعد محرم و صفره مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه
anita_1 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 1694 وای چقدر خوب ایشالا همیشه سایتون بالای سر خانوادتون باشه و همیشه خوشحال و شاد باشین اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂
t008 عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 765 ای بابا من اگه زودتر میدونستم کرمانشاهن عروستون میشدم خودم کرمانشاهیم😂♥️چشمتون روشن کاربری دست دو نفر هستش
t008 عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 765 انشالله عزیزم توم مراسم عقد من بیا بعد محرم و صفره مبارکههمنم میشه بیام؟😂 کاربری دست دو نفر هستش
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 خداروشککککر الحمدلله همش ازدعاهای شمابود فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 خدارو شکر ایشالله همیشه سالم و تندرست باشه♥️🥰دیگه وقتشه عروس بیارید من هیجده سالمه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣� ... اتفاقادنبال زن میگردم براش😍😍بخدامادرشوهرخوبیم همون طورکه مادرزن خوبیم فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 چشمت روشن ممنون خواهرگلم فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 خداروشکر پسر عموی منم کرمانشاه سربازه از روز اول فرستادنش خونه باباش پارتی داشت پسرمن ۱۲روزجنگه اونجابود بنده خدا پیرشد دورش بگردمممم فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خوزستانم هستم ادرس بده مزاحم بشیم پس🥰 فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 چشمت روشن انشالله عروسی و عاقبت بخیریشو ببینی دورت بگردم هنش ازدعای خیرتونه فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 الههههههی شکربمیرم برای مادرایی که شهید شدن گلهاشون خداروهزاربارشکر تواون ۱۲روز من هزاربار مردم وزنده شدم فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 خدا روشکر....الحمدالله...چشمتون روشن چشمم نورانی شد به جمال بچم 🥰😍 فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹