2777
2789

سلام دوستان عزیز نی نی سایت

یکی از مشکلاتی که معمولا روابط سمی داره اینه که با اینکه می بینیم داریم اذیت می شیم ولی از اون رابطه بیرون نمیایم.

هر کسی دلیل خودش رو داره که معمولا در یکی از این دلایل پنهانه:

ترس از تنهایی: 

خیلی‌ها فکر می‌کنن اگر این رابطه را ترک کنن، تنها می‌شن. یا مثلا بی خرجی می مونن. اما آیا تنهایی بیرون از رابطه، سخت‌تره یا تنهایی در رابطه‌ای که باید مدام نقش قربانی رو بازی کنی؟ و شاید حتی برای گرفتن خرجی باید شب و روز التماس کنی.

احساس گناه: 

میگه: اگر طرف مقابل تغییر کرده باشد چی؟ اگر اشتباه کرده و من اون رو نبخشم، ناعادلانه نیست؟

اما مسئله این نیست که نبخشی، مسئله اینه که آیا رفتار اون، طی این مدت تغییر کرده یا نه؟

وابستگی عاطفی:

گاهی ریشه‌های رابطه اونقدر عمیق شده که جدا شدنش دردناکه. اما موندن در رابطه‌ای که روح تو رو داره فرسوده می‌کنه، دردناک‌تره. 

شرطی‌شدن به درد:

گاهی درد اونقدر عادی می‌شه که تبدیل به بخشی از روزمرگی‌ات می‌شه. فراموش می‌کنی زندگی بدون ترس، کنترل، تحقیر، یا بی‌توجهی چه شکلیه. و این بستگی به اشخاص داره که آستانه تحمل درد شون تا کجاست.

اگه احساس می کنی درگیر رابطه سمی شدی و حالا داری این مطلب رو می خونی، شاید این پیام، یه نشونه و  تلنگره که به خودت بیای و برای خودت مرز سالمی بذاری.

با احترام

اگه ازدواج کرده باشیم و بچه داشته باشیم چی

چند تا زندانی قرار گذاشته بودن با هم فرار کنند.

یکیشون گفت: اگه فرار کنیم و اون بیرون نتونیم غذا پیدا کنیم چی؟ اگه لباس درست و حسابی گیرمون نیاد و مجبور باشیم با همین لباس زندان توی شهر بچرخیم چی؟ اگه نتونیم کسب و کاری پیدا کنیم چی؟ اگه نتونیم...

که یکی از اون جمع صحبت هاش رو قطع کرد و گفت:

دوست من، زندگی در زندان باید اونقدر بهت سخت گذشته باشه و این درد و رنج زندان، باید اونقدر انگیزه تو رو برای فرار از زندان بالا برده باشه که وقتی می خوای فرار کنی، فقط به آزادی پس از زندان فکر کنی.

یعنی باید فقط فکر آزادی از زندان ، به همه درد و رنجها غلبه کنه که بتونی فرار کنی.

اگه در این حد هستی، یعنی به وقتش، باقی مسائل رو هم به نوبت حل می کنی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.