2777
2789
عربی رو دارم انتخاب میکنم فیزیک رو شجاعی برداشتم تعریفشو زیاد شنیدم

شجاعی عالیه 

ترجیحم مومن زاده ست دوسال قبلی هم با خودش کلاس داشتم مرتب نگا نمیکردم ولی جاهایی که مشکل داشتم نگا میکردم خوب توضیح میداد

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم خیلی مفهومی توضیح میده روش هاش تست محور نیست اصلا

خب اشتباهه😐

نباید تست محور باشه میر حسینی مفهومی میگه همه نوع تستی رو میتونه باهاش حل کنی ولی روش تستی اکثرا یه سری استثنائات توش هست اگه مفهومی یاد بگیری هم تستی میتونی حل کنی هم تشریحی 

ممنونم که بهم اطلاع دادی یعنی منم همینو انتخاب کنم؟

اره عزیزم من مشاورم ک تو خود ماز بود بهم گفت اینو انتخاب کن هر چند من با مومن زاده هم رفتم اما خب هادیان فرد اصولی تر درس میدن ب نظرم

راستش من خیلی با فیزیک حال نمیکنم بعد توی تحلیل این دبیره دیدم که خیلی مفهومی و اصولی تدریس میکنه و ...

ببین من پارسال شجاعی رو انتخاب کردم واسه فیزیک اما خب از پایه درس ندادن یجوری میپیچوندن یعنی برا کسی هست ک سطح خیلی بالا بخواد و خب پایش هم قوی باشه در حالی که مشاورمم گفت شجاعی رو انتخاب کن اما خب من با این نرفتم حالا هر چی خودت میدونی عزیزم

من دهم و یازدهم رو فقط واسه نهایی به صورت تشریحی خوندمشون خب و چیزی ازشون یادم نمیاد راستش به نظرت م ...

دقیقا منم همینطور... اسی میشه درخواستمو قبول کنی منم میرم دوازدهم و اشتراک الماس خریدم خواستم ی چند تا سوال ازت بپرسم در مورد مدرسه و ماز