سلام دوستان پسر من چهار سال ونیم داره حرف نمیزنه و کارهای خاص انجام میده دکتر اطفال گفت که اتیسمه با دکتر ولاموسوی آشنا شدم گفت دیجیتالی دو سال و نیم با روش ایشون جلو رفتم و تغییرات مثبتی دیدم اما پسرم هنوز به درک کامل نرسیده وتوان من کم شده اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید
یعکس بچه نه حرف میزنه نه متوجه حرف زدن شما میشه .. هر چی توضیح میدین متوجه نمیشه ..
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
پسرم اشاره داره مثلاً چیزی بخواد اشاره میکنه کلمات هم خیلی کم میگه ولی انقد ورجه وورجه داره هیچ گف ...
سلام بچه تون در چه حد کلام داره بچه منم اتیسم هست من که دکتر مغز و اعصاب بهش شربت میده و اینکه خودش خیس میکنه از عوارض بی بی دیجیتال
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات