2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم آدمای اینجوری، زن در همه شرایط رفیق پایه بوده و غررررر اصلاااااا نزده، زندایی خودم همینه و داییم واسش هرکاری میکنه و صد البته ذات مرد هم که در درجه اول باید خوب باشه

همیشه فکر کن در محضر خدایی.

صادق باش.

داد نزن، حرفت رو بگو ولی با آرامش.

اطاق خوابت رو دریاب.

البته من در مورد همسر گفتم.

در مورد دوست جنس مخالف به شدت مخالفم چون خدایی که مارو خلق کرده تو قرآن گفته دوست گیران پنهانی نباشید. لامتخذات الاخدان، لامتخذی اخدان.

بنطر من اینجور زنا دوتا ویژگی خیلیییی مهم دارن اول اینکه اعتماد بنفس دارن دوم اینکه خودشونو دوست دار ...

میدونی علم روانشناسی همین یکیو میگه خودمراقبتی.. وقتی خودتو دوس داشتی طرفم دوستت داره بها میده بهت

بنظرم خانواده هاشون ب زن ارج گذاشتن ک یاد گرفتن، مادرشوهر من یاد شوهرم داده ب زن نباید رو داد ، پدر خودش رو هم میبینه که زن رو آدم حساب نمیکنه‌ ، یاد میگیرن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ببین همسر من 

خیلی پولدار و موفق و زن دوسته؛ 

هرچی ک بخوام برام میخره؛ 

به شدت برای پیشرفت زندگی مون تلاش میکنه

هرچی بگم میگه چشم

هرروز ک از سرکار میاد میگ اماده شو بریم بیرون 

کلی برام وقت میزاره

توی کار خونه شدیدا کمکم میکنه

و هروقت دعوا میکنیم اولین نفر میاد اشتی😂

اگ خانوادش کوچیکترین چیزی بهم بگن، جوری باهاشون برخورد میکنه که دیگ حساب کار دستشون بیاد! 

ولی از روز اول اینجوری نبوده و‌ بعد ۸ ماه تلاش شبانه روزیم به این ورژن تبدیل شده😂😂😂😂

کلا مرد رو باید بسازی

خیلی چیزا هست

شعور اون مرد

شعور و جنبه اون زن

رفاقت و عشق در کنار هم، بین زوج

تربیت خانوادگی 

طوری که اون زن خودشو دوست داره و به خودش میرسه و با خودش رفتار میکنه

درک دو طرفه

مهمتر از همه ذاتشون

میتونین ماهی صدام کنین🎀