tiny_kitty مدیر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 114 عنوان پروتز سینه | مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 65 پست دوستان میخوام پروتز بگذارم و دکترم گفته پروتز سینه ۴۸۰ سی سی برام مناسبه ! حالا نمی دونم به دکترم اعتماد کنم یا بگم پروتزم و کوچکتر بگذاره! کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه !؟ دیروز | 02:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 3882 بزار واضح بگم تصور کن طرف عاشق تو و احساساتت هستش اما میبینی تو فانتزی هاش سایز بزرگ دوست داره اون م ... حالا ببینم چی میشه اصلا موندم الآنم دارم با یکی آشنا میشم که هر روز به چیز عجیب از خودش تعریف میکنه با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...
tiny_kitty مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 114 شما به دانمارک مهاجرت کردید ؟اگر جوابتون بله هست میشه بگید میزان تحصیلات تون چقدر بوده و اینکه مدرک ... من مدرس زبان بودم و تحصیلاتم ارشد بود ! اینجا هم معایب و مزایای خودش رو داره ! هر کسی تجربه متفاوتی داره واسه همین خیلی ها مهاجرت معکوس میکنند !
tiny_kitty مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 114 حالا ببینم چی میشه اصلا موندم الآنم دارم با یکی آشنا میشم که هر روز به چیز عجیب از خودش تعریف میکنه هیچوقت هیچ آدم صد درصدی پیدا نمیکنی ! باید ببینی دلت با اون آدم هست یا نه ! باید ببینی حس دوست داشتن رو میتونی باهاش تجربه کنی یا نه ! این خیلی مهمه
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 3882 هیچوقت هیچ آدم صد درصدی پیدا نمیکنی ! باید ببینی دلت با اون آدم هست یا نه ! باید ببینی حس دوست داشتن ... الان یه تایپک از همون آدم زدم چون فکرم واقعا درگیره با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 3882 من مدرس زبان بودم و تحصیلاتم ارشد بود ! اینجا هم معایب و مزایای خودش رو داره ! هر کسی تجربه متفاوتی ... آهامن کارشناسی ارشد روانشناسی دارم.میخوام واسه دکترا بخونم مدرک زبان هم تافل دارمبه نظرتون با این شرایط میشه مهاجرت کردمعلم هم هستم با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...
tiny_kitty مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 114 آهامن کارشناسی ارشد روانشناسی دارم.میخوام واسه دکترا بخونم مدرک زبان هم تافل دارمبه نظرتون با این ش ... بله بنظرم میشه ! البته باید ببینی کدوم کشورها مناسبه رشته تحصیلی شماست ! و اینکه شرط سنی و تمکن مالی هم مهمه !