سلام قضیه از این قراره که من یه رفیقی دارم که چندساله باهم دوستیم و جدیدا ازش وایب منفی میگیرم مثلا منو جلوی بقیه تخریب میکنه یا خیلی واضح لج میکنه هرچی میگم یه چیز دیگه میگه،امروز یکی از دوستای قدیمیمون که یه شهر دیگه زندگی میکنه اومد شهر ما،من به آفتاب حساسم و پوست دستم میسوزه و قرمز میشه داشتم به این دوستم که تازه اومده میگفتم که من حساسم و هرچی ضد آفتاب میزنم اوکی نمیشه کلا خواستیم بریم بیرون دم غروب بریم (برعکس من که از آفتاب و گرما بدم میاد این دوستم که بام بده عاشقه این هواست) خلاصه من داشتم جلو تر راه میرفتم و شنیدم که داره به اون یکی میگه الکی میگه حساسه🙁🙁😐😐آخه چرا باید الکی بگم خلاصه من هرکاری میکنم هرچی میگم لج میکنه واقعا هم نمیدونم چرا قبلا اینجوری نبود شاید هم جدیدا روی واقعیش رو نشون میده خلاصه از چشمم افتاده خیلی جاهای دیگه این رفتارها رو ازش دبدم😕دلم میخواد کلا از همه جا بلاکش کنم اما با خودم میگم بچه بازیه ،شما اگه جای من بودین چیکار میکردین؟!
ی دوست سمی همچینی داشتم عین خاهربودیم. گذاشتمش کنار چون اخرین بار جلو نامزدم ضایم کرد
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم داشتم از این دوستا قبلا میگفتم بزار باشن خوشبختی منو ببینن کور بشن
دیدم نه دارن خودشونو کلا میارن تو خانواده من بر علیحه من حرف میزنن اصلا پشت من داشتن بد میگفتن خانوادم میگفتن خب اینا دوستاتن لابد اینطوری قطع ارتباط کردم قشنگ
منم ی دوستی دارم چن ساله باهاش دوستم چون ازش سرترم هرجا بتونه منو تخریب میکنه ک خودش یکم اعتماد بنفس پیدا کنه خیلی حسوده خاستم بگم بعضی از ادم ذاتن حسودن وقتی ببینن تو ازشون بهتری سعی میکنن جلو کسی تخریبت کنن تا حس بهتری نسبت ب خودشون داشته باشن بنظرم باهاش سرد برخورد کن یا ارتباط تو کم کم قط کن اون ب ادم سمی هست😉