2777
2789

میگم چیه این زندگی 

این سالا چقد زودتر از قبل میگذره خیلی دلم تنگ یه روزایی شده....

تو دلتنگ کدوم دورانی؟

۱-دلم تنگ کودکی و تعطیلات تابستون بعد امتحانات خرداد و خوابیدن جلو پنکه وکولر 

۲-دلم تنگه شور و شوق نوجونی حتی وقتی یه رژلب میزدم یا لباس جدید میخریدم

۳-سن بلوغ و دبیرستان و شیطنت هاش پشت میزای پر خاطره مدرسه

۴-حس و حال ترمای اول دانشگاه اولای شکوفایی و استقلال و هیجان 

۵-دوران نامزدی لباس پوشیدن تو چشم بودن خونه فامیلا ونامزد بازی ها

۶-دوران عروسی وسایل نو جهاز بردن اولین اشپزی ها روشن کردن چراغ خونه ای که مال خودتونه حتی اجاره 

۷-دوران شاغلی اولین حقوق اولین خرید واسه خودت حس قدرت و تازگیش

۸-حس اولین باری که باردار شدی خبر دادن به همسر و خانواده 

۹-حس و حال زایمان وقتی کوچولوتو بغل کردی و چیزی از مادر بودن نمیدونی وقتی کوچولوت صداش تو خونه میپیچه

۱۰-حس وحال تو بگو برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتنگ کودکی که دیگه بر نمی گرده دغدغه هام کوچیک و شیرین بود بی مهابا و خوشحال تر بودم دلخوش به داشتن خونوادم بودم و همه چیز دلچسب و شیرین بود

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

فقط 1

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

واقعا دنیای کودکی فارغ از هرچی فکرو خیال و غصه چقد قشنگ بود

محشر بود

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......