2777
2789
عنوان

شوهرم دو هفته هست که قهره و آشتی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 31 پست

استارتر حالتو خیلی درک میکنم،اینجور آدما اختلال دارن ولی خودشون نمیپذیرن،نمیدونم موضوع بحث شما چی بود ولی من خودم سر یه دلخوری مسخره همسرم لج کرد و از شمال کوبید چند صد کیلومتر راه بکوب برگشت تا شهرمون....خیلی احمقانس ولی مرغش یپا داره،نه میخوام زندگیمو تموم کنم نه دلم براش میجوشه،این وسط یه بچم داریم،کاش کینه ای نباشن مردا کاش بفهمن دنیای زنونه رو،کاش لج وغد ویکدنده نباشن....

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
دوی این دو هفته سعی کردم خودمو کنترل کنم حالم بدک نبود ولی امروز خیلی یهم ریخته بودم نمیدونم باید چک ...

منم مثل تو بودم اشتباهمم این بود زنگ میزدم اصلا زنگ نزن.......تجربمو دارم بهت میگم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد قهر نباشید الانم دیگه عاشوراست بهونه ایی میشه ک باهم هیئت برید ولی بحث قبلی رو ادامه نده و اصلاً پیش نکش ک فکر کنه بحث های قبلی رو فراموش کردی 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوی این دو هفته سعی کردم خودمو کنترل کنم حالم بدک نبود ولی امروز خیلی یهم ریخته بودم نمیدونم باید چک ...

دوستمون کاملا درست میگه .محل نزار .احتمالا خودش میاد جلو .اگر هم نیومد ،در رو واکن که زودتر بره .

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
دقیقا بی مسئولیته با پر رویی بهم پیام داده که من آرومم اینجوری

شوهر من ۴ ماهه ول کرده رفته

۳ هفته بعد عقد

تازه فهمیدم چه عتیقه ای بوده

دارم جدا میشم نمیتونم با ی بچه بسازم

لایک نکن خواهر من

خیلی حق داری همسر منم قبلا طولانی قهر میکرد بهش گفتم ادم نابالغ زیاد قهر میکنه چون نه قدرت قانع کردن داره نه تحلیل،واین یه ضعفه،گفتم منم تاحدی بها میدم ومهمه واسم بعدش برام مسخره میاد و بی اهمیت میشم به قهرات،ترک کرد ولی خصلتای بدش هنوزم هست متاسفانه

اینجور که معلومه فکر نکنم دیگه بیاد

دست پیش رو گرفته که بترسی .نترس .آخرش چیه ؟ یه بچه لوس و قهر قهرو رو رها میکنی .واقعا میتونی تا ۷۰ سالگیت ناز بکشی ؟ سر هر اختلاف نظر خودتو کوچیک کنی بری جلو ؟ اگه اومد جلو ،حتما برید مشاوره .

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
خیلی حالم بده 😭😭😭😭

بگردم ،خدا بزرگه بسپار بخودش ولی الان اول راهی خوب حلاجی کن وشده مشاوره بگیر....بخدا کاش همون نامزدی تموم بشه قصه زندگی وشروع نشه که بعدش به هزار دلیل نمیشه راحت جداشد