2777
2789
عنوان

خونريزي دارم بعد از ١٢ روز از سقط

5117 بازدید | 48 پست

سلام من ١٢ روز پيش سفط كردم رفتم دكتر گفت يه كم از بقايا مونده كه با پريود بعديم خارج ميشه ولي از بعد از ظهر زير دلم درد ميكنه و لخته خون ازم دفع ميشه خونريزيمم شديد شده نسبت به روزاي قبل

چيكار كنم؟بقايا داره دفع ميشه؟

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
تا وقتي بقايا داري خونريزيت قط نميشه چايي زعفرون با نبات بخور  پياده روي كن تو خونه تا دفع بشه

امروز خيلي پله بالا پايين رفتم خيلي ام پياده روي كردم علت خونريزيم ميتونه اين باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3 تای دیگه برای بقایا استفاده کردم .دکتر گفته بود بهم حتما مشکلی نداشته دیگه

فردا ويزيت دارم پيش دكترم خدا كنه امشب به خير بگذره شوهرمم خونه نيست

خطرناكه؟ميترسم به كورتاژ برسم

اگه دفع نشه ممكنه به كورتاژ يرسي سعي كن چيزاي گرم بخوري كاچي درست كن بخور اينم خوبه پياده رويتم بيشتر كن خطرناك نه اونقدرا ولي خونريزيت ادامه دار ميشه خودتم ضعيف ميشي و اينكه ممكنه رحم عفونت كنه