2777
2789

خیلی بخاطر دخترم ناراحتم وگرنه اون بی لیاقت ارزش هیچی رو نداره امروز از ته دل نفرینش کردم ولی دلم هیچ جوره آروم نمیشه کاش بتونم بگذرم فراموش کنم بدیهاشو ولی نمیتونم😔

سخته خیلی سخته 

اما بخاطر اول دخترت بعد خودت نبخش ولی فراموش کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خوته بیرونمون کرده دو تا بچه دارم سخته هر دو شیر خوارن نمیشه رفت بیرون

گجایی الان

۲تا شیرخوار خیلی سخته خدایا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

نه هنوز میگه خودت برو خودتو طلاقت بده نه پول میدم نه دارم بدم

شکایت کن دادگاه گوششو میگیره به هر سه تاتون خرجیشو میده. ینی چی بچه ها از بوته در نیومدن که. فقط با سکوت داری خودتو بچه هاتو نابود میکنی. تا ۱۸سالگی بچه ها وظیفه شو همه ی خرجیاشونو بده

شکایت کن دادگاه گوششو میگیره به هر سه تاتون خرجیشو میده. ینی چی بچه ها از بوته در نیومدن که. فقط با ...

پس فردا میرم درخواست نفقه بدم فقط نمیدونم چجوری ثابت کنم که ۱۳ماهه منو بچه هامو ول کرده؟

پس فردا میرم درخواست نفقه بدم فقط نمیدونم چجوری ثابت کنم که ۱۳ماهه منو بچه هامو ول کرده؟

واقعا این حجم از بیخیالی و اقدام نکردنت جای تعجبه

اینو باید از وکیل بپرسی یه سری سایتا هس سوالات حقوقی جواب میدن. یا همین نی نی سایت سرچ کن خانومایی که وکیلن بگن. ۱۳ ماه حداقل باید ۵۰ ۶۰میلیون نفقه میداد

اگه از همون روزای اول اقدام میکردی اونم تا سه چهار ماه نمیومد دادگاه حکم میداد خودکار از حقوقش یا حساب بانکیش کسر میکردن میومد حسابت. هم مهریتو ازش میگرفت و خود دادگاه بی دردسر طلاقت میداد ازش