یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه هنوز میگه خودت برو خودتو طلاقت بده نه پول میدم نه دارم بدم
شکایت کن دادگاه گوششو میگیره به هر سه تاتون خرجیشو میده. ینی چی بچه ها از بوته در نیومدن که. فقط با سکوت داری خودتو بچه هاتو نابود میکنی. تا ۱۸سالگی بچه ها وظیفه شو همه ی خرجیاشونو بده
پس فردا میرم درخواست نفقه بدم فقط نمیدونم چجوری ثابت کنم که ۱۳ماهه منو بچه هامو ول کرده؟
واقعا این حجم از بیخیالی و اقدام نکردنت جای تعجبه
اینو باید از وکیل بپرسی یه سری سایتا هس سوالات حقوقی جواب میدن. یا همین نی نی سایت سرچ کن خانومایی که وکیلن بگن. ۱۳ ماه حداقل باید ۵۰ ۶۰میلیون نفقه میداد
پس فردا میرم درخواست نفقه بدم فقط نمیدونم چجوری ثابت کنم که ۱۳ماهه منو بچه هامو ول کرده؟
اگه از همون روزای اول اقدام میکردی اونم تا سه چهار ماه نمیومد دادگاه حکم میداد خودکار از حقوقش یا حساب بانکیش کسر میکردن میومد حسابت. هم مهریتو ازش میگرفت و خود دادگاه بی دردسر طلاقت میداد ازش