2777
2789
عنوان

نامزدم زیادی با مامانم راحته چجوری بهش بگم خوشم نمیاد از رفتارت😑

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب خالشه دختر خاله و پسر خاله های منم با مامانم خیلی راحتن

خالشه 

عابر بانک که نیستن 

مرد باید رو پای خودش بایسته

عادت به قرض گرفتن بدترین عادته 

تنبل و باری به هر جهت میشه فرد

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

عزیزم یک چیزی هست به اسم صحبت و گفت و گو 

ازش استفاده کنید در زندگی کارساز هست 

و اینکه مادرتون بجای اینکه گلایه کنند خرید و این موارد را به نامزد شما نسپارند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

راه حل چیه بابا کاملا مستقیم برو تو چشمش نگاه کن حرفت و بزن تا متوجه زشتی کارش بشه و از این همه پررویی و بیشعوری دست برداره وگرنه به کارش ادامه میده بگو مامانم ناراحته و بهم اعتراض میکنه با این کارت از چشمم میفتی  ولی چقدر پرروئه خدایی

خالشه عابر بانک که نیستن مرد باید رو پای خودش بایستهعادت به قرض گرفتن بدترین عادته تنبل و باری به هر ...

پول گرفتنش کار بدیه

ولی بقیه راحتی ها بنظر من اسی خیلی حساسه

من نظرم‌ رو برای اسی گفتم 

خواهشا ریپ نزن:)

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

پول گرفتنش کار بدیهولی بقیه راحتی ها بنظر من اسی خیلی حساسهمن نظرم‌ رو برای اسی گفتم خواهشا ریپ نزن: ...

خب ایشونم از همین پول گرفتن ناراحته 

حق هم داره 

بقیه مسائل که مطرح نکردن 

یا من ندیدم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خب ایشونم از همین پول گرفتن ناراحته حق هم داره بقیه مسائل که مطرح نکردن یا من ندیدم

گفت در حدی راحته که پول می گیره

من با پول گرفتنش کاری ندارم

اگه منظورت از راحتی صمیمیته

گفتم از نظر من اشکال نداره

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

ربطی به ازدواج فامیلی نداره نامزدت پرروئه

خیلی پرروعه حالم از این رفتاراش ب هم میخوره

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

گفت در حدی راحته که پول می گیرهمن با پول گرفتنش کاری ندارماگه منظورت از راحتی صمیمیتهگفتم از نظر من ...

درسته عزیزم 

همه با خاله هاشون صمیمی هستن و راحت 

شما درست میگین 

از نظر پول گرفتن ولی چون خانما دوست دارن همسرشون مستقل باشه زشته 

و مادرشونم که به استارتر گله میکنن 

آزار دهنده شده 

بهش بگو رک و راست

چی بگم

اخه جلوی من نمیگه به مامانم میکه

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹