2777
2789
عنوان

نامزدم زیادی با مامانم راحته چجوری بهش بگم خوشم نمیاد از رفتارت😑

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 37 پست
خب رک بهش بگو چیزی نیست که راه حل خاصی داشته باشه

اخه جلو من نمیکنه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

خودتو بین همسر و مادرت قرار نده به مامانت بگو اگه نمی خوایین بدین رک بگین ندارم یا خودم لازم دارم

مامانم میکه ولی نامزدم جدی نمیکیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب بچه پرروییه . مرد خوبه یکم غرور داشته باشه از این کار عارش نمیاد؟

منو ب جاش عار میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راه حل چیه بابا کاملا مستقیم برو تو چشمش نگاه کن حرفت و بزن تا متوجه زشتی کارش بشه و از این همه پررو ...

خیلی رو داره نمیدونم چکارش کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پول گرفتنش کار بدیهولی بقیه راحتی ها بنظر من اسی خیلی حساسهمن نظرم‌ رو برای اسی گفتم خواهشا ریپ نزن: ...

من منظورم همون پول گرفتنشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه جلو من نمیکنه

خب بگو مامانم گفته بهم بگو مامانت بدش میاد سر تو از میزنه.. آروم نگو دعوا راه بنداز چون انگار این آقا عار نداره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
خیلی رو داره نمیدونم چکارش کنم

گفتم که مستقیم برو بهش بگو خودشو جمع میکنه در ضمن دیگه به مامانت بگو بهش کارت نده اصلااا درخواست قرض  کردن پول هم کرد بگه شرمنده دیروز دادم جایی الان خالی ام اینجوری چند بار بگه ندارم اونم دیگه درخواست نمیکنه