2777
2789

پسر خالمه قبل نامزدی اینقدرا راحت و پررو نبود

الان به حدی راحته که پول لازم داشته باشه به مامانم میگه

حتی وقتا مامانم کارتشو بده دستش که بره از بیرون چیزی بخره واسش 

سر خود میره چیزای دیگه هم میخره و بدون اجازه اگه دلش بخواد چیزی واسه خودشم برمیداره میخره ۲۴ سالشه خیلی رو اعصابمه این رفتارش 

بعد مامانم بخودش نمیگه به من میگه بدتر عصبی میشم و نامزدم از چشمم میفته

چکار کنم به خاطر این رفتارش که دیگه تکرار نکنه

الان نگید ازدواج فامیلی همینه دیگه کاریه که شده راه حلشو بگید

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانت چرا کنترل نمیکنه؟مثلا کارت نده دستش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

به زبون خوش و اروم بهش گوشزد کن بگو دوست دارم بهت تکیه کنم این کارا چیه پرنسسعلی از مامان خودتم نباید پول بگیری چه برسه مامان من😐

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

اوه اوه

اوضاع خیطه /=

پس فردا هرچیزی توقع داره که مگه اونا خونوادت نیستن پس باید بهمون کمک کنن و پدر و مادرت یک لحظه آرامش ندارن /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

خب رک بهش بگو چیزی نیست که راه حل خاصی داشته باشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

عجب بچه پرروییه . مرد خوبه یکم غرور داشته باشه از این کار عارش نمیاد؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

مادرتون باید مستقیم به خود آقا بگن پول نمیدم 

کارت نمیدم 

از شما کاری برنمیاد 

شغلشون چیه 

چرا پول میگیرن خب 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد