2777
2789

فعلا باردارم و در دوران ویار به سر میبرم با این همه ویار ولی خیلی شیرین و دوست داشتنی وقتی بهش فکر میکنم دلم یه جوری میشه 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه خواهرشوهرمو...

منو یاد خاطرات تلخم انداختی😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اصلا همون اولی که میفهمی بارداری یه حس عجیب و انکیزه جدید پیدا میکنی... اینکه خدا تو رو واسطه خلقت یه انسان کرده خیلی لذت بخشه.... تکون خوردناش... سکسکه هاش.... 😍😍😍

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خدا لعنت کنه خواهرشوهرمو...منو یاد خاطرات تلخم انداختی😔

منم سر بچه اولم ،خواهرشوهرم همه شیرینی عارو برام زهر کرد . الان ازشون دورم ، دوست دارم خاطرات خوب برام بمونه

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
عزییییزم ، هفته چندی؟

یازده عزیزم   

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

شیرینی ندارم از وقتی باردار شدم هم شوهرم هم خانوادش نذاشتن آب خوش از گلوم پایین بره ، مادرشوهرم به شوهرم زنگ میزد میگفت به زنت بگو شام درست کن داریم میاییم اونجا

با شکم هشت ماهه غذای ۲۳ نفرو درست میکردم هیچوقت یادم نمیره وقتی به شوهرم اعتراض میکردم می‌گفت توأم گندشو درآوردی مگه بقیه زنا حامله نمیشن اونام مثل تو ادا اطوار درمیارن 

بعد از دنیا اومدن دخترم هم یه دعوای بزرگ انداختن ، یه چشمم اشک بود یه چشمم خون ، به شوهرمم گفتم ، گفتم به امید اینکه یه روز خبر مرگتو برام بیارن دارم تحمل میکنم 

از اون موقع دیگه از حامله شدن بدم میاد حتی اگه بمیرمم دیگه نمیذارم بچه دار بشم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

شیرینی نداشت اما من هر موقع پریود میشم میگم کاش به دوران بارداری برگردم...لااقل از دست این یکی راحت بودم...بعد یاد سختیای بارداری میفتم می بینم نه اون خوب بود و نه این.

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!