2777
2789
اصا از صابون و شامپو بچه استفاده نکنمیسیلار واتر بزن بعد ژل شستشو بعد تونر بعد میاسینامید یا ابرسانی ...

درسته ولی این ترکیب مناسب هر نوع پوستی نیست

باید نوع پوست رو دقیق تشخیص داد

مثلا پوست دهیدراته میسلارواتر روغنی باید بزنه

شویندش ملایم باشه

و تونر هرروز نیاز نداره و تونرشم ابرسان باشه

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی این ترکیب مناسب هر نوع پوستی نیستباید نوع پوست رو دقیق تشخیص دادمثلا پوست دهیدراته میسلارو ...

این برا پوست چربه

چون خودم رفتم فیشیال برام اینارو گفت بزنم

فیروز میزنه.الان دیدم تو کامنتا گفتن راضی نبودن.اما خواهرم و دخترش واقعا راضی بودن حتی خودشون یا ماه ...

بخررم واسه خواهرم کل صورتش جوشه.

میگم خب اینجوری صابون کودک بزنیم که بهتر نیست؟

میشه لطفا برای حاجت روایی من دعاکنید م😔

این برا پوست چربهچون خودم رفتم فیشیال برام اینارو گفت بزنم

بله اما گاهی چربی بخاطر دهیدراتگیه باید دقیق شناخت

یعنی وقتی پوست دهیدراته میشه برای اینکه سطح پوست رو مرطوب نگه داره چربی ترشح میکنه

دیدی بعضیا چربن پوستشون و محصولات مناسب نوع پوست چرب استفاده میکنن اما هی چربیه بیشتر میشه بخاطر همینه

برا همین میگم شناخت نوع پوست خیلی خیلی مهمه

...
اسی قبل از اینکه روتین تهیه کنینوع پوستتو دقیق بشناسبعدم ترکیبات محصولات مهمه

چشم حتما

من واقعا خيلی خرج كردم ولی ديدم هرچی محصول خارجی و گرونتر و شكل و ظاهرش شيكو پيک تر عوارض هم بيشتر اولا خوبن ولي بعد يه مدت يا لک ميارن يا پوستو خراب ميكنن 

دختر خالم با شامپو بچه صورتش رو ميشوره پوستش انقدر نرم لطيف مخملی 

بعد اونوقت من ابرسان مرطوب كننده نميدونم چی چی پوستمم روز به روز جوش جوشی تر منافذ باز بيشتر و كدر تر ... واقعا بعضي وقتا فكر ميكنم همين چيزای ارزون و ايرانی شايد بهتر از هزارتا سرم و ماسك و اينچيزاس....

اسی ph شامپو بچه امکان داره با ph پوست بزرگسالا سازگار نباشه

چون به یکی ساخته دلیل نداره که به پوست شمام بسازه

پس همون شوینده مناسب نوع پوستتو بگیر

نیاز نیست برندای گرون قیمت بگیری 

مهم ترکیباته

یه شوینده پیدا کن که ترکیباتش اوکی باشه برا نوع پوستت

و مهمتر از اون مداومت در انجام روتینه

شما گرونترین محصولاتم بخری مداومت نداشته باشی فایده نداره

و اینم بگم که روتین مناسب ۵۰درصد مشکلات پوستی رو رفع میکنه باقیش با تغذیه و ورزش و فیشال و این هاست...

...
اسی ph شامپو بچه امکان داره با ph پوست بزرگسالا سازگار نباشهچون به یکی ساخته دلیل نداره که به پوست ش ...

واقعا قشنگ گفتی فقط 50% :).... 

واقعا همينطوره تغذيه و اب و استراحت و استرس اينا تاثير داره خيلي 

من زياد تو افتاب ميرم اب هم خيلي كم ميخورم شيريني هم زياد علاقه دارم تا دير موقع شب هم بيدارم كلي استرس دارم بعد انتظار دارم پوستم صاف باشه هه ... نميشه ديگهههه

من از شوینده مورینگا امو استفاده می کنم مخصوص پوست چرب قیمتش هم مناسبه

اهااا 

ميخرم ببينم چی ميشه.. هعی نميدونم چند جا رو درست كنم پوستمو موهامو كه اصلا رشد نميكنه قد و وزنمو دندونام كه همش نياز به پر كردن دارن هعی خدا ~_~