2777
2789
چشم حتمامن واقعا خيلی خرج كردم ولی ديدم هرچی محصول خارجی و گرونتر و شكل و ظاهرش شيكو پيک تر عوارض هم ...

چشمت بی بلا عزیزم

شاید مناسب نوع پوستت نبوده

یا خیلی روتینت شلوغ بوده

و...

اول از همه با شوینده ملایم پوستتو بشور بعد ۲ساعت ببین پوستت کدوم یکی از این علائمارو داره

اگر کل پوستت چرب بود برق میزد و هیییچ احساس خشکی و کشیدکی نداشتی ک منافذ باز میبینی رو پوستت یعنی چرب

اگر خشک و احساس کشیدگی داری هیچ چربی وجود نداره یعنی خشک

اگر هم چرب هم خشک مختلط

اگر هم چرب هم خشک و هم چروک های ریز سطحی داری یعنی دهیدراته س

این دهیدراتگی باعث بوجود اومدن خیلی از مشکلات پوستیه

هرجی داری بزار کنار اینارو تهیه کن

تو محصولاتت سالیسیلیک اسید نباشه

شویندت ملایم باشه

تو مرطوب کنندت سرامید داشته باشه و همچنین نیاسینامید

روزی یبار بیشتر صورتتو نشور با شوینده 

شب شوینده بزن صب اب خالی

ضدافتاب فراموش نشه

میسلارواتر هم فقط زمانی که ارایش داری اونم روغنی باشه

تونر هم هر روز نزن و اگر ابرسان باشه تونرت بهتر

فیشال انجام نده

اسکراب و لایه برداری انجام نده

تا پوستت اوکی شه

وگرنه سددفاعی پوستت اسیب میبینه یا حتی بدتر

ترکیبات محصولات هرچه کمتر بهتر

به ترکیبات دقت کن

...
چشمت بی بلا عزیزمشاید مناسب نوع پوستت نبودهیا خیلی روتینت شلوغ بودهو...اول از همه با شوینده ملایم پو ...

چشمم ممنونم كه انقدر وقت گذاشتی و برام كامل و دقيق توضيح دادی چقدر مهربونی تو :)

خيلي خوب مشاوره ميدی ~_~ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اسی اینایی که میگن محصولات ایرانی و داروخونه ای بدرد نمیخوره و فلان اینا برا محصولات خودشون میگن خصوصا بلاگرا

مهم ترکیباته و اینکه کلا اوکی باشه برا پوستت

پس به اینا توجه نکن و گاهی محصولات ارزون ترکیبات خوبی دارن

...
واقعا؟ نخرم؟ اگه بخوام بخرم چه مارکی بخرم

خب چرا ژل مخصوص شستشو صورت نمیخری؟ یا میسیلار واتر؟؟ شامپو داخلش موادی هست که مخصوص  تارهای مو هست تازه خیلی مواد مضر تر هم داخلش داره برای پوست صورت نیست

من میسیلارواتر آردن استفاده کردم مدل اکسپورتیج عالی بود. ژل شستشو صورت هم درمالوگ میزنم قیمتشم تو ترب میتونی چک کنی

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
خب چرا ژل مخصوص شستشو صورت نمیخری؟ یا میسیلار واتر؟؟ شامپو داخلش موادی هست که مخصوص تارهای مو هست ت ...

اخه گرونن ميخوام يه چيزي باشه كه ارزون باشه ملايم باشه صورتمو تميز كنه جوش هم نزنم باهاش

اخه گرونن ميخوام يه چيزي باشه كه ارزون باشه ملايم باشه صورتمو تميز كنه جوش هم نزنم باهاش

بنظرم صابون عروس از شامپو بچه بهتر باشع خیلی. بازم هرجور خودت میدونی. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
برا چی درخواس دادی؟امرت؟

همينجوری چون آرمی هستی منم كيپاپرم ^_^ باورم نميشه يكی تو نی نی سايت پيدا كردم كه آرميه اخه اينجا همش درمورد حاملگی و بچه داری و مادر شوهر و فلان فلان ميگن باخودم فكر كردم چه خوب كه يكی پيدا كردم باهم علايق مشترك داريم ميتونيم درمود بايسامون يا چيزايی كه دوسداريم باهم حرف بزنيم ...:)

همينجوری چون آرمی هستی منم كيپاپرم ^_^ باورم نميشه يكی تو نی نی سايت پيدا كردم كه آرميه اخه اينجا هم ...

آهان 

ولی اینجا پر آرمیه

بیشتر از اونکه فکرشو کنی

خیلی مامانا ارمین

حتی اینجا فن بویم داریم:)))

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟]      [...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]

آهان ولی اینجا پر آرمیهبیشتر از اونکه فکرشو کنیخیلی مامانا ارمینحتی اینجا فن بویم داریم:)))

واقعا ؟~_~ راس ميگی ؟ اوتاكو هم داريم ؟

فن بوی ؟؟؟:) خداروشكر  ... كاش ني ني سايت قابليت هاي بيشتري داشت من تازه واردم يكم بد قلقه كاش مثلا ميشد فالوور داشته باشيم يا گروه بزنيم هعي اخه فقط يه سايته نه يه اپ ...

واقعا ؟~_~ راس ميگی ؟ اوتاكو هم داريم ؟فن بوی ؟؟؟:) خداروشكر ... كاش ني ني سايت قابليت هاي بيشتري د ...

اوتاکو هم داریم:)

گروه هم داریم اینجا

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟]      [...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]