2777
2789
عنوان

شوهرم نزدیک20روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 129 پست
خالک تو سر بیشعورش واقعاچجور میتونه اینهمه مدت بچه کوچولوشو نبینه، این یا کم داره یا واقعا از اون از ...

یا از اون حیووناست ک هیچ عاطفه ای نداره

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
خالک تو سر بیشعورش واقعاچجور میتونه اینهمه مدت بچه کوچولوشو نبینه، این یا کم داره یا واقعا از اون از ...

حالادلش به من نه به دخترمون تنگ نمیشه واقعا

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالادلش به من نه به دخترمون تنگ نمیشه واقعا

خب همینو دارم میگم

اما خدا کنه سرش به جایی بخوره سر عقل بیاد که اینقدر شمارو اذیت نکنه

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
خب همینو دارم میگماما خدا کنه سرش به جایی بخوره سر عقل بیاد که اینقدر شمارو اذیت نکنه

آمیننننن

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

عزیزم چی شد شوهرت اومد خونه چکار کردی

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

خاک بر سرش.مگه مرد هم قهرمیکنه لابد شوهر میخاد..برید از قهر بیاریدش..سرخاب سفیداب هم بمالید بهش...دیگه راش نده خونه..اصلا زنگ نزن بهش..خودتم برو پیش مادرشوهر پدرشوهرت..وظیفه اوناس خرجتو بدن..خرج تراشی کن براشون.همنجورکه عذابت میده توهم عذابش بده.

شاید نازاحت بشیا ببخشید ولی ایسالا اسراییل موشک بکوبونه توسر عمچین ادمای بی عرضه ای که ژنو بچشونو ول میکنن ب امون خدا من خودم یکی بابام اینجوری بود الان ک هفده سالمه اون روزا تموم شده اما نمیتونم خوشحال باشم نمیتونم حالم خوب باشه و احساس میکنم غم براهمیشه پیشم میمونه یادم نمیاد اخرین بار کی ازته دل خندیدم

خیلی سخت میگذرهدعام کنید

خیلی هم دلش بخاد 

معمولا اینایی که اینقدر اختلاف سنی دارن ترس این‌ دارن زنشون ولشون کنه بعد این ول کرده نازش رو بکشی

ولش حدا شو ازش جوونی دوباره ازدواج کن

اصلا بهش بگو تو جای پدرمی به من نمیای درکم نمیکنی

من میخام برم

خیلی سخت میگذرهدعام کنید

عزیزم من ازاون روز که تاپیکت دیدم تو فکرت بودم،توروخدا یه فکر اساسی کن ،لااقل پاشو برو خونه پدرت بچه ات گناه داره تنهایی ،خودتم افسرده میشی،بهش پیام بده نمیای به درک وظیفته خرج زن وبچتو بدی بزن بحساب خرجیمون رو

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

احیانا شوهرت  بی پدر و مادر یا بی کس و کاره؟

چه مرد احمقی با خانواده ها درمیون بزار و اگر رفتی منت کشی که برگرده روزگارت سیاست‌های الان میشه 

مردا سگ محلی بهشون جوابگو هست