2777
2789
عنوان

شوهرم نزدیک20روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اگه خیانت جنسی بکنه و زگیل تناسلی بگیره بتو انتقال نده

گوه بخوره بخواد سمتم بیاد

دعاکن از این شرایط سخت نجات پیداکنم

حسرت میخورم میبینم شوهر همه کنار زناشونن

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
اگه رانندگی بلد بودی میرفتی تعقیبش میکردی

توخونه دلم داره میترکه حالم خوب نیست دلم تنگه نفس کشیدن برام سخته روزا برام سخت میگذره نمیتونم سرپابشم چیزی نمیخورم گریه میکنم افسرده شدم

چیکارکنمممم

توخونه دلم داره میترکه حالم خوب نیست دلم تنگه نفس کشیدن برام سخته روزا برام سخت میگذره نمیتونم سرپاب ...

مجبوری بسازی برو تو یه طبقه پدر مادرت بشین تنها نباش خودتو سرگرم کن فک کن شوهر نداری

مجبوری بسازی برو تو یه طبقه پدر مادرت بشین تنها نباش خودتو سرگرم کن فک کن شوهر نداری

چشم ممنون از دلگرمیت عزیزم

اون حتی خرج منو دخترمونم نمیده

نمیخوام قضاوت کنم ولی تاپیکاتو که خوندم سردرد گرفتم خودت سرشار از استرس و دلشوره ای اینو از تاپیکای بارداریت فهمیدم بااین سن چه عجله ای برای بارداری داشتی حالا که خدا بهت لطف کرده بچه داده چرا قدرشو نمیدونی شوهرت از اول اینجوری نبوده که حالام به نظر من رو خودت کار کن بخاطر اون طفل معصوم روانتوآروم کن شوهرت چه باشه چه نباشه تو تنش و ناراحتی داری پس مشکل از خودتم هست سنت کمه هنوز متانت یه مادرو نداری بچت گناه داره این وسط سر خودم اومده که میگم اگه رو خودت و رفتارت کار نکنی و ای جنگ و دعواهار و جلوی بچت ادامه بدی هیچی بجز عذاب وجدان و حسرت تو آینده نصیبت نمیشه رفتار خودتو درست کن شوهرت درست میشه به حرف بعضی‌ها هم در مورد خیانت گوش نده در مورد خرجی هم چون خیالش از بابت پدرتون راحته خرجی نمیده تو این وسط تنها کسی که آسیب می بینه بچته مواظبش باش باهاش بازی کنه تو روش بخند  نذار بیشتر از این روحیه داغونتو ببینه بچه ها خیلی می فهمن

نمیخوام قضاوت کنم ولی تاپیکاتو که خوندم سردرد گرفتم خودت سرشار از استرس و دلشوره ای اینو از تاپیکای ...

آره دقیقادخترم میفهمه من گریه میکنم بهم زل میزنه.طفلی تودعواهامون بارهاترسیده.بنظرت خیانت نمیکنه؟آخه گفتم سن شوهرم داره میگذره زود بچه بیارم خودمن دوست داشتم گفتم زندگیمونم بهترمیشه.چشم تمام سعیمومیکنم.به قول شمااون خیالش راحته ک پدرم هست.مدام پیش بچم غمگین وافسردم

آره دقیقادخترم میفهمه من گریه میکنم بهم زل میزنه.طفلی تودعواهامون بارهاترسیده.بنظرت خیانت نمیکنه؟آخه ...

عزیزدلم تمام احساسات مادریتو درک میکنم ولی در نظر داشته باش که دیگه خودت تنها نیستی از روزی که این هدیه الهی رو دریافت کردی باید خیلی مواظب رفتار و گفتار و حتی افکارت باشی الآنم دیر نشده رو خودت کار کن ارتباطت با خدارو قوی کن هنوز اول زندگیته خودت که خوب باشی انرژی مثبت از اطرافت میگیری درسهای انسان‌شناسی استاد شجاعی رو توی اینترنت سرچ کن گوش کن عالیه هیچ وقتم به خیانت شوهرت فکر نکن اگه این روزانه اینجوری سر کنی آینده هم خودت هم بچت صدمه های زیادی دیدین کاری هم از دستت برنمی‌آید پس تا جوونی رو خودت کارکن

خالک تو سر بیشعورش واقعا

چجور میتونه اینهمه مدت بچه کوچولوشو نبینه، این یا کم داره یا واقعا از اون از اون حی

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢