2777
2789
عنوان

شوهرم نزدیک20روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت سادیسمهخیانت میکنه احتمال خیلی بالااااااااامتاسفانه شما خیلی ساده ابن و با بد عوضی ای درافتادی ...

بچم دختره

آره مرتیکه خیلی عوضیهههه

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
بچم دخترهآره مرتیکه خیلی عوضیهههه

ببینواکسن گارداسیل بزن حتما

الانم برو یه شکایت کن بگو شوهرم از خونه رفته نه زنگ میزنه نه خرجی میده به هیشکی هم نگو

یادت باشه ادمای خیانتکار فقط اینقدر غیرتی میشن چون کافر همه را به کیش خود پندارد

قطعا یکی از دلیل هاش اختلاف سنی

بعدم نگران نباش بچه‌ تا ۷سالگی پیش توعه بعدشم دادگاه تصمیم میگیره قطعا بعدشم پیش توعه 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

اگه تا صد روز دیگه هم نیومد خونه سراغشو نگیر، عادت کرده بری منتشو بکشی، دلت برا چیه این مرد تنگ شده

دست خودم نیس خیلی برام سخت میگذره افسرده شدم

وگرنه بینهایت اذیتم کرده

ببینواکسن گارداسیل بزن حتماالانم برو یه شکایت کن بگو شوهرم از خونه رفته نه زنگ میزنه نه خرجی میده به ...

دقیقا.اتفاقابهم میگفت همه مردا عوضین چشمشون شوره لابد خودش اینطوربوده دیگه

بابام میگه هیچ اقدامی نکنیم من برم طبقه پایین خونه بابام اینابادخترم زندگی کنم

ببینواکسن گارداسیل بزن حتماالانم برو یه شکایت کن بگو شوهرم از خونه رفته نه زنگ میزنه نه خرجی میده به ...

برای چی بزنم اونو