2777
2789
عنوان

شوهرم نزدیک20روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 129 پست

مگه نمیگی قصدتون طلاقه این هوچی بازی هارو نداره دیگه از خداتم باشه نیومده بروشکایت کن ازش

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مادرشه ؟پس خرج زندگی و کی میده؟

نه دفعات قبل ک قهرمیکرد میگفت تو ماشین یا اداره میمونه نمیدونم شایدم خیانت نمیکنه

خرجمم بابام میده

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
باورت میشع دنیا برعکس شده مردا اقتدار ندارن ناز نمیکشن قهر میکنن از مردانگیت فقط الت دارن

دیروز ب همسرم گفتم 

هر پسری لیاقت ازدواج نداره

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

عادتش دادی؟زنگ بزن خانواده اش بگو یه زنگ به پسر بی غیرتشون بزننمنم جات بودم میرفتم خونه مادرشوهرم

خانوادش محلم نمیدن انقدر که اونارو نسبت به من بدبین کرده

درک نمیکنم دلتنگ کسی هستی که خودتو بچتو ول داده رفته؟

تو خونه تنهایی با بچم خیلی سخته دلم داره ازجاش کنده میشه

نه دفعات قبل ک قهرمیکرد میگفت تو ماشین یا اداره میمونه نمیدونم شایدم خیانت نمیکنهخرجمم بابام میده

مگه میشه؟لباساشو کجا می‌شوره کجا حمام میره؟خوب برو سر کار به جا مخفی وایسا ببین بعد اتمام کار کجا میره؟خانوادش خبر داذن؟

دیروز ب همسرم گفتم هر پسری لیاقت ازدواج نداره

والا من ۲۸ سالمه نگاه میکنم ب خواستگارا از هر نظر قیافه شغل درس حتی قدوبالا ازشون سرم ‌.بعد میگم عیبی نداره بزا باشون اشناشم شاید اخلاق چیزی داشت جذب داشتم متاسفانه هی میگن انرژی زنانه شاید باورتون نشه اصلااا انرژی مردانه نیس بین مردا واین باعث میشه زن ها خودشون ی پا مرد باشن

فرار کردنش از زیر بار مسئولیت زندگی یه دلیل بزرگ داره واقع بینانه بهش نگاه کن تواین ۲۰ روز تو تلاش م ...

هربار برای اومدنش التماس کردم

فقط دنبال بهونس از خونه بره

مگه میشه؟لباساشو کجا می‌شوره کجا حمام میره؟خوب برو سر کار به جا مخفی وایسا ببین بعد اتمام کار کجا می ...

آره صددرصدخبردارن

هربار برای اومدنش التماس کردمفقط دنبال بهونس از خونه بره

وقتی برای اولین بار التماس کردی تا اخرش باید التماس کنی

این اسمش زندگی نیست

خرجت که با پدرته دیگه بدتر